Risoni met mozzarella en pancetta
Risoni met mozzarella en pancetta

Risoni met mozzarella en pancetta

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 655 kcal
Vet 35 g
Koolhydraat 56.5 g
Eiwit 27.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Laat de mozzarellabolletjes uitlekken en dep droog. Snij in 2.

  4. Snij de kerstomaten in 2.

  5. Pluk de blaadjes van het basilicumplantje.

  6. Bereiding:
  7. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  8. Kook de risoni gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.

  9. Rooster intussen de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  10. Leg de pancetta op een bakplaat met bakpapier en bak ± 7 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en breek in stukjes.

  11. Meng de pesto onder de risoni en meng er de pancettachips onder.

  12. Voeg de kerstomaatjes, de mozzarellabolletjes en de basilicumblaadjes toe. Bestrooi met de pijnboompitten.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Laat de mozzarellabolletjes uitlekken en dep droog. Snij in 2.

  4. Snij de kerstomaten in 2.

  5. Pluk de blaadjes van het basilicumplantje.

  6. Bereiding:
  7. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  8. Kook de risoni gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.

  9. Rooster intussen de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  10. Leg de pancetta op een bakplaat met bakpapier en bak ± 7 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en breek in stukjes.

  11. Meng de pesto onder de risoni en meng er de pancettachips onder.

  12. Voeg de kerstomaatjes, de mozzarellabolletjes en de basilicumblaadjes toe. Bestrooi met de pijnboompitten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 655 kcal
Vet 35 g
Koolhydraat 56.5 g
Eiwit 27.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië

Bekijk het recept digitaal