- Bewaar

- Bewaar
Risoni met mozzarella en pancetta
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Laat de mozzarellabolletjes uitlekken en dep droog. Snij in 2.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Pluk de blaadjes van het basilicumplantje.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Kook de risoni gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Rooster intussen de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Leg de pancetta op een bakplaat met bakpapier en bak ± 7 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en breek in stukjes.
-
Meng de pesto onder de risoni en meng er de pancettachips onder.
-
Voeg de kerstomaatjes, de mozzarellabolletjes en de basilicumblaadjes toe. Bestrooi met de pijnboompitten.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Laat de mozzarellabolletjes uitlekken en dep droog. Snij in 2.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Pluk de blaadjes van het basilicumplantje.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Kook de risoni gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Rooster intussen de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Leg de pancetta op een bakplaat met bakpapier en bak ± 7 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en breek in stukjes.
-
Meng de pesto onder de risoni en meng er de pancettachips onder.
-
Voeg de kerstomaatjes, de mozzarellabolletjes en de basilicumblaadjes toe. Bestrooi met de pijnboompitten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië