Risoni met paprika en gevogelte
Risoni met paprika en gevogelte

Risoni met paprika en gevogelte

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 5 min)

  3. Laat de wokreepjes volledig ontdooien en dep droog.

  4. Snij de diepgevroren paprikareepjes in kleine stukken.

  5. Bereiding:
  6. Kook de paprikareepjes en de risoni 10 min. in een bodempje water.

  7. Verhit ondertussen de plantaardige olie in een wok en roerbak de wokreepjes ± 5 min. Kruid met het paprikapoeder en snij in kleine stukken.

  8. Meng het vlees met de risoni en de paprika.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 5 min)

  3. Laat de wokreepjes volledig ontdooien en dep droog.

  4. Snij de diepgevroren paprikareepjes in kleine stukken.

  5. Bereiding:
  6. Kook de paprikareepjes en de risoni 10 min. in een bodempje water.

  7. Verhit ondertussen de plantaardige olie in een wok en roerbak de wokreepjes ± 5 min. Kruid met het paprikapoeder en snij in kleine stukken.

  8. Meng het vlees met de risoni en de paprika.

Bekijk het recept digitaal