Risotto-groentepuree met kippenworst
Risotto-groentepuree met kippenworst

Risotto-groentepuree met kippenworst

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. 1 Kook de risottorijst gaar in een bodempje water (kooktijd: zie verpakking), samen met de diepgevroren erwten en tomatenblokjes.

  3. 2 Verhit intussen de plantaardige olie in een pan en bak de kippenworst (beenhouwerij) goudbruin. Snij in heel fijne stukjes.

  4. 3 Prak de rijst en de groenten grof met een vork en meng er de stukjes kippenworst onder.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. 1 Kook de risottorijst gaar in een bodempje water (kooktijd: zie verpakking), samen met de diepgevroren erwten en tomatenblokjes.

  3. 2 Verhit intussen de plantaardige olie in een pan en bak de kippenworst (beenhouwerij) goudbruin. Snij in heel fijne stukjes.

  4. 3 Prak de rijst en de groenten grof met een vork en meng er de stukjes kippenworst onder.

Bekijk het recept digitaal