- Bewaar

- Bewaar
Rivierkreeftencocktail met groene asperges
Onze drankensuggesties
Wijn Château La France wit A.O.P. Bordeaux Bier Hertog Jan Tripel Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij de onderkant van de aspergepunten. Kook 3 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snipper intussen de blaadjes dragon. Meng met de mayonaise, de truffelolie, peper en zout. 3 Snij 1/3 van de rivierkreeften fijn, samen met de helft van de sneetjes zalm. Meng er de dragonmayonaise onder.
-
Snij 1/3 van de rivierkreeften fijn, samen met de helft van de sneetjes zalm. Meng er de dragonmayonaise onder.
-
Schik enkele aspergepunten op elk bord en verdeel er wat rivierkreeftencocktail over. Maak roosjes van de rest van de sneetjes zalm en schik op de borden. Werk af met de rest van de rivierkreeften en de scheuten.
Liever vegetarisch?
Vervang de rivierkreeftencocktail door BonMush Veggie Tune-in Salad of Sea Salad. De roosjes zalm kan je vervangen door komkommerlinten. Schik afwisselend wat scheuten en partjes pompelmoes tussen de aspergepunten.
Onze drankensuggesties
Wijn Château La France wit A.O.P. Bordeaux Bier Hertog Jan Tripel Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij de onderkant van de aspergepunten. Kook 3 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snipper intussen de blaadjes dragon. Meng met de mayonaise, de truffelolie, peper en zout. 3 Snij 1/3 van de rivierkreeften fijn, samen met de helft van de sneetjes zalm. Meng er de dragonmayonaise onder.
-
Snij 1/3 van de rivierkreeften fijn, samen met de helft van de sneetjes zalm. Meng er de dragonmayonaise onder.
-
Schik enkele aspergepunten op elk bord en verdeel er wat rivierkreeftencocktail over. Maak roosjes van de rest van de sneetjes zalm en schik op de borden. Werk af met de rest van de rivierkreeften en de scheuten.
Liever vegetarisch?
Vervang de rivierkreeftencocktail door BonMush Veggie Tune-in Salad of Sea Salad. De roosjes zalm kan je vervangen door komkommerlinten. Schik afwisselend wat scheuten en partjes pompelmoes tussen de aspergepunten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château La France wit A.O.P. Bordeaux Bier Hertog Jan Tripel Sterk blond bier