- Bewaar

- Bewaar
Rode paprika met kip en ananas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes.
-
Snij de ananas in stukjes.
-
Pers het sap uit de sinaasappels.
-
Snij de kip in blokjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in de wok. Bak de kippenblokjes goudbruin in 6 min.
-
Voeg de paprikablokjes toe, samen met het sinaasappelsap, de saffraan en het paprikapoeder. Laat 8 min. pruttelen (voeg indien nodig een beetje water toe).
-
Doe er de ananasstukjes bij en bak nog 2 min. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer met risone (rijstvormige pasta).
Voeg cayennepeper toe of werk af met gesnipperde koriander.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes.
-
Snij de ananas in stukjes.
-
Pers het sap uit de sinaasappels.
-
Snij de kip in blokjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in de wok. Bak de kippenblokjes goudbruin in 6 min.
-
Voeg de paprikablokjes toe, samen met het sinaasappelsap, de saffraan en het paprikapoeder. Laat 8 min. pruttelen (voeg indien nodig een beetje water toe).
-
Doe er de ananasstukjes bij en bak nog 2 min. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer met risone (rijstvormige pasta).
Voeg cayennepeper toe of werk af met gesnipperde koriander.