- Bewaar

- Bewaar
Rodebietenburger met pastinaakpuree, rucola en avocado
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Schil de pastinaken en de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook 20 min. in lichtgezouten water.
-
Bak intussen de burgers (instructies: verpakking).
-
Snij het vruchtvlees van de avocado’s in stukjes.
-
Giet de aardappelen en de pastinaken af en prak tot puree met de melk en de boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Verdeel de burgers over de borden en serveer met de puree, de avocado en de rucola. Bestrooi met de pompoenpitten.
Auteur recept
Dit recept werd geschreven voor Boni Plan’t door influencer Charlotte Meurand (@cham_is_bored).
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Schil de pastinaken en de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook 20 min. in lichtgezouten water.
-
Bak intussen de burgers (instructies: verpakking).
-
Snij het vruchtvlees van de avocado’s in stukjes.
-
Giet de aardappelen en de pastinaken af en prak tot puree met de melk en de boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Verdeel de burgers over de borden en serveer met de puree, de avocado en de rucola. Bestrooi met de pompoenpitten.
Auteur recept
Dit recept werd geschreven voor Boni Plan’t door influencer Charlotte Meurand (@cham_is_bored).