Rodebietenwrap met hummus, prinsessenbonen en feta
Rodebietenwrap met hummus, prinsessenbonen en feta

Rodebietenwrap met hummus, prinsessenbonen en feta

4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 548 kcal
Vet 23.1 g
Verzadigd vet 6.2 g
Koolhydraat 62.3 g
Suiker 10.3 g
Vezel 6.1 g
Eiwit 19.5 g
Zout 1.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Verwijder de uiteinden van de prinsessenbonen.

  4. Snipper de rode ui fijn.

  5. Spoel de linzen onder koud water en laat uitlekken.

  6. Maak de slabladeren los, was ze en scheur in stukjes.

  7. Breek de feta in stukjes.

  8. Bereiding:
  9. Kook de prinsessenbonen ± 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.

  10. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de rode ui glazig. Voeg de linzen toe en bak nog 2 min. Kruid met peper en zout.

  11. Besmeer de wraps met de hummus. Beleg met de prinsessenbonen en de helft van de sla. Werk af met de linzen en de feta. Rol strak op.

  12. Afwerking:
  13. Besprenkel de rest van de sla met de vinaigrette. Snij de wraps in 2 en serveer met de sla.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Verwijder de uiteinden van de prinsessenbonen.

  4. Snipper de rode ui fijn.

  5. Spoel de linzen onder koud water en laat uitlekken.

  6. Maak de slabladeren los, was ze en scheur in stukjes.

  7. Breek de feta in stukjes.

  8. Bereiding:
  9. Kook de prinsessenbonen ± 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.

  10. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de rode ui glazig. Voeg de linzen toe en bak nog 2 min. Kruid met peper en zout.

  11. Besmeer de wraps met de hummus. Beleg met de prinsessenbonen en de helft van de sla. Werk af met de linzen en de feta. Rol strak op.

  12. Afwerking:
  13. Besprenkel de rest van de sla met de vinaigrette. Snij de wraps in 2 en serveer met de sla.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 548 kcal
Vet 23.1 g
Verzadigd vet 6.2 g
Koolhydraat 62.3 g
Suiker 10.3 g
Vezel 6.1 g
Eiwit 19.5 g
Zout 1.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Estaminet Refined Lager Pils Wijn Château Petit Roubié A.O.P. Picpoul de Pinet

Meer recepten?

Bekijk het recept digitaal