- Bewaar

- Bewaar
Rodebietenwrap met hummus, prinsessenbonen en feta
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Refined Lager Pils Wijn Château Petit Roubié A.O.P. Picpoul de Pinet
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de uiteinden van de prinsessenbonen.
-
Snipper de rode ui fijn.
-
Spoel de linzen onder koud water en laat uitlekken.
-
Maak de slabladeren los, was ze en scheur in stukjes.
-
Breek de feta in stukjes.
-
Bereiding:
-
Kook de prinsessenbonen ± 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de rode ui glazig. Voeg de linzen toe en bak nog 2 min. Kruid met peper en zout.
-
Besmeer de wraps met de hummus. Beleg met de prinsessenbonen en de helft van de sla. Werk af met de linzen en de feta. Rol strak op.
-
Afwerking:
-
Besprenkel de rest van de sla met de vinaigrette. Snij de wraps in 2 en serveer met de sla.
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Refined Lager Pils Wijn Château Petit Roubié A.O.P. Picpoul de Pinet
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de uiteinden van de prinsessenbonen.
-
Snipper de rode ui fijn.
-
Spoel de linzen onder koud water en laat uitlekken.
-
Maak de slabladeren los, was ze en scheur in stukjes.
-
Breek de feta in stukjes.
-
Bereiding:
-
Kook de prinsessenbonen ± 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de rode ui glazig. Voeg de linzen toe en bak nog 2 min. Kruid met peper en zout.
-
Besmeer de wraps met de hummus. Beleg met de prinsessenbonen en de helft van de sla. Werk af met de linzen en de feta. Rol strak op.
-
Afwerking:
-
Besprenkel de rest van de sla met de vinaigrette. Snij de wraps in 2 en serveer met de sla.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Refined Lager Pils Wijn Château Petit Roubié A.O.P. Picpoul de Pinet