Rodebietenwraps met hummus en bloemkoolschnitzel
Rodebietenwraps met hummus en bloemkoolschnitzel

Rodebietenwraps met hummus en bloemkoolschnitzel

15 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 405 kcal
Energie 1695 kj
Vet 20.1 g
Verzadigd vet 3.1 g
Koolhydraat 43.4 g
Suiker 6.2 g
Vezel 3 g
Eiwit 11.1 g
Zout 1.3 g
natrium 0.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snij de komkommer en radijzen in dunne plakjes.

  3. Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de bloemkoolschnitzels 4 min. aan elke kant.

  4. Besmeer het midden van de wraps met de hummus en verdeel er de plakjes komkommer en radijs over.

  5. Snij de gebakken bloemkoolschnitzels in repen en verdeel over de wraps. Werk af met de rucola.

  6. Vouw de boven- en onderkant van de wraps naar binnen en rol strak op. Snij diagonaal in 2.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snij de komkommer en radijzen in dunne plakjes.

  3. Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de bloemkoolschnitzels 4 min. aan elke kant.

  4. Besmeer het midden van de wraps met de hummus en verdeel er de plakjes komkommer en radijs over.

  5. Snij de gebakken bloemkoolschnitzels in repen en verdeel over de wraps. Werk af met de rucola.

  6. Vouw de boven- en onderkant van de wraps naar binnen en rol strak op. Snij diagonaal in 2.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 405 kcal
Energie 1695 kj
Vet 20.1 g
Verzadigd vet 3.1 g
Koolhydraat 43.4 g
Suiker 6.2 g
Vezel 3 g
Eiwit 11.1 g
Zout 1.3 g
natrium 0.5 g

Bekijk het recept digitaal