- Bewaar

- Bewaar
Rodebietenwraps met hummus en bloemkoolschnitzel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij de komkommer en radijzen in dunne plakjes.
-
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de bloemkoolschnitzels 4 min. aan elke kant.
-
Besmeer het midden van de wraps met de hummus en verdeel er de plakjes komkommer en radijs over.
-
Snij de gebakken bloemkoolschnitzels in repen en verdeel over de wraps. Werk af met de rucola.
-
Vouw de boven- en onderkant van de wraps naar binnen en rol strak op. Snij diagonaal in 2.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij de komkommer en radijzen in dunne plakjes.
-
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de bloemkoolschnitzels 4 min. aan elke kant.
-
Besmeer het midden van de wraps met de hummus en verdeel er de plakjes komkommer en radijs over.
-
Snij de gebakken bloemkoolschnitzels in repen en verdeel over de wraps. Werk af met de rucola.
-
Vouw de boven- en onderkant van de wraps naar binnen en rol strak op. Snij diagonaal in 2.