- Bewaar

- Bewaar
Rodebietenwraps met veggienuggets en krokante groenten
Onze drankensuggesties
Wijn 'À l'Air Libre' Grenache Blanc Vin de France Bier Lupulus Organicus blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in reepjes. Snij de komkommers in gelijke staafjes.
-
Verhit 2/3 van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de nuggets 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Besmeer intussen de wraps met de zoeteaardappeldip tot op 1,5 cm van de rand. Verdeel er de helft van de rauwkostmix, de komkommer en de avocado over. Kruid met peper en zout.
-
Leg op elke wrap 2 nuggets. Vouw de onder- en bovenkant van de wraps naar binnen en rol strak op. Snij schuin in 2.
-
Breng de rest van de rauwkostmix op smaak met de rest van de olijfolie, de wittewijnazijn en peper. Serveer bij de wraps.
Onze drankensuggesties
Wijn 'À l'Air Libre' Grenache Blanc Vin de France Bier Lupulus Organicus blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in reepjes. Snij de komkommers in gelijke staafjes.
-
Verhit 2/3 van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de nuggets 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Besmeer intussen de wraps met de zoeteaardappeldip tot op 1,5 cm van de rand. Verdeel er de helft van de rauwkostmix, de komkommer en de avocado over. Kruid met peper en zout.
-
Leg op elke wrap 2 nuggets. Vouw de onder- en bovenkant van de wraps naar binnen en rol strak op. Snij schuin in 2.
-
Breng de rest van de rauwkostmix op smaak met de rest van de olijfolie, de wittewijnazijn en peper. Serveer bij de wraps.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn 'À l'Air Libre' Grenache Blanc Vin de France Bier Lupulus Organicus blond bier