Rodebietenwraps met veggienuggets en krokante groenten
Rodebietenwraps met veggienuggets en krokante groenten

Rodebietenwraps met veggienuggets en krokante groenten

15 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 624 kcal
Energie 2611 kj
Vet 34 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraat 55.2 g
Suiker 9.4 g
Vezel 6.6 g
Eiwit 21 g
Zout 2 g
natrium 0.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snij het vruchtvlees van de avocado in reepjes. Snij de komkommers in gelijke staafjes.

  3. Verhit 2/3 van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de nuggets 2 à 3 min. aan elke kant.

  4. Besmeer intussen de wraps met de zoeteaardappeldip tot op 1,5 cm van de rand. Verdeel er de helft van de rauwkostmix, de komkommer en de avocado over. Kruid met peper en zout.

  5. Leg op elke wrap 2 nuggets. Vouw de onder- en bovenkant van de wraps naar binnen en rol strak op. Snij schuin in 2.

  6. Breng de rest van de rauwkostmix op smaak met de rest van de olijfolie, de wittewijnazijn en peper. Serveer bij de wraps.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snij het vruchtvlees van de avocado in reepjes. Snij de komkommers in gelijke staafjes.

  3. Verhit 2/3 van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de nuggets 2 à 3 min. aan elke kant.

  4. Besmeer intussen de wraps met de zoeteaardappeldip tot op 1,5 cm van de rand. Verdeel er de helft van de rauwkostmix, de komkommer en de avocado over. Kruid met peper en zout.

  5. Leg op elke wrap 2 nuggets. Vouw de onder- en bovenkant van de wraps naar binnen en rol strak op. Snij schuin in 2.

  6. Breng de rest van de rauwkostmix op smaak met de rest van de olijfolie, de wittewijnazijn en peper. Serveer bij de wraps.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 624 kcal
Energie 2611 kj
Vet 34 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraat 55.2 g
Suiker 9.4 g
Vezel 6.6 g
Eiwit 21 g
Zout 2 g
natrium 0.8 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn 'À l'Air Libre' Grenache Blanc Vin de France Bier Lupulus Organicus blond bier

Bekijk het recept digitaal