- Bewaar

- Bewaar
Rodekoolsalade met spekjes
Onze drankensuggesties
Wijn Tiepolo Pinot Grigio D.O.C. Friuli Grave Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Enkele uren vooraf:
-
Snij de rodekool in 2. Verwijder de harde kern met een scherp mes en snij in fijne reepjes. Doe in een diepe kom en meng er 1 eetl. zout onder. Dek de rodekool af met een bord (leg het bord niet op de kom, maar wel op de kool). Laat 3 à 4 u. rusten in de koelkast.
-
Op het moment zelf:
-
Verwijder het klokhuis uit de appel en snij in gelijke blokjes van 1/2 cm.
-
Bak de spekreepjes goudbruin gedurende 3 à 4 min. in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Laat de witte bonen uitlekken.
-
Bereiding:
-
Spoel de rodekool af onder koud stromend water en laat uitlekken.
-
Doe de kool in een grote slakom en meng er alle ingrediënten onder.
Onze drankensuggesties
Wijn Tiepolo Pinot Grigio D.O.C. Friuli Grave Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Enkele uren vooraf:
-
Snij de rodekool in 2. Verwijder de harde kern met een scherp mes en snij in fijne reepjes. Doe in een diepe kom en meng er 1 eetl. zout onder. Dek de rodekool af met een bord (leg het bord niet op de kom, maar wel op de kool). Laat 3 à 4 u. rusten in de koelkast.
-
Op het moment zelf:
-
Verwijder het klokhuis uit de appel en snij in gelijke blokjes van 1/2 cm.
-
Bak de spekreepjes goudbruin gedurende 3 à 4 min. in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Laat de witte bonen uitlekken.
-
Bereiding:
-
Spoel de rodekool af onder koud stromend water en laat uitlekken.
-
Doe de kool in een grote slakom en meng er alle ingrediënten onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Tiepolo Pinot Grigio D.O.C. Friuli Grave Italië