Rodevruchtenconfituur
Rodevruchtenconfituur

Rodevruchtenconfituur

20 min.
Ontbijt
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 586 kcal
Vet 0.5 g
Koolhydraat 142.6 g
Eiwit 2.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij het fruit in stukjes, doe in een ruime, hoge kookpot en bestrooi met PecPlus. Voeg het citroensap toe en meng goed door elkaar. Breng aan de kook.

  3. Bestrooi met de suiker en breng al roerend opnieuw aan de kook gedurende 1 min. (zorg voor grote bubbels).

  4. Neem van het vuur, roer nog 1 min. en giet de confituur in potjes. Sluit de potjes af met een deksel en laat ze ondersteboven afkoelen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij het fruit in stukjes, doe in een ruime, hoge kookpot en bestrooi met PecPlus. Voeg het citroensap toe en meng goed door elkaar. Breng aan de kook.

  3. Bestrooi met de suiker en breng al roerend opnieuw aan de kook gedurende 1 min. (zorg voor grote bubbels).

  4. Neem van het vuur, roer nog 1 min. en giet de confituur in potjes. Sluit de potjes af met een deksel en laat ze ondersteboven afkoelen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 586 kcal
Vet 0.5 g
Koolhydraat 142.6 g
Eiwit 2.9 g

Bekijk het recept digitaal