- Bewaar

- Bewaar
Roerei met groene asperges
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc `Réserve Particulière' - A.O.P. Alsace - Wolfberger (witte wijn)
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de asperges in de lengte in 2 en daarna in stukjes van 2 cm. Laat ze 3 min. blancheren in lichtgezouten water. Hou warm.
-
Bereiding:
-
Klop de eieren licht los met de room. Kruid met peper en zout.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en giet er de eieren in.
-
Bak de eieren op een zacht vuur en roer voortdurend met een houten lepel tot ze beginnen te stollen.
-
Zet het vuur uit en voeg 2 eetl. boter toe en de stukjes asperge.
-
Afwerking:
-
Serveer met brood als lunch of verfijnd ontbijt.
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc `Réserve Particulière' - A.O.P. Alsace - Wolfberger (witte wijn)
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de asperges in de lengte in 2 en daarna in stukjes van 2 cm. Laat ze 3 min. blancheren in lichtgezouten water. Hou warm.
-
Bereiding:
-
Klop de eieren licht los met de room. Kruid met peper en zout.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en giet er de eieren in.
-
Bak de eieren op een zacht vuur en roer voortdurend met een houten lepel tot ze beginnen te stollen.
-
Zet het vuur uit en voeg 2 eetl. boter toe en de stukjes asperge.
-
Afwerking:
-
Serveer met brood als lunch of verfijnd ontbijt.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc `Réserve Particulière' - A.O.P. Alsace - Wolfberger (witte wijn)