- Bewaar

- Bewaar
Roerei met rode biet en yoghurt
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de rode biet in stukjes en mix met de yoghurt en de komijn tot een gladde massa. Kruid met peper en zout.
-
Rooster de sesamzaadjes goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Klop de eieren los met een vork.
-
Verhit de sesamolie in een pan met antiaanbaklaag en roerbak de eieren op een matig vuur tot ze smeuïg zijn.
-
Meng de roereieren met de rodebietmengeling.
-
Verdeel over 4 eierdopjes en werk af met de radijsscheuten en de sesamzaadjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de rode biet in stukjes en mix met de yoghurt en de komijn tot een gladde massa. Kruid met peper en zout.
-
Rooster de sesamzaadjes goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Klop de eieren los met een vork.
-
Verhit de sesamolie in een pan met antiaanbaklaag en roerbak de eieren op een matig vuur tot ze smeuïg zijn.
-
Meng de roereieren met de rodebietmengeling.
-
Verdeel over 4 eierdopjes en werk af met de radijsscheuten en de sesamzaadjes.