Roerei met rode biet en yoghurt
Roerei met rode biet en yoghurt

Roerei met rode biet en yoghurt

20 min.
Ontbijt
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 157 kcal
Vet 12.3 g
Koolhydraat 3 g
Eiwit 8.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de rode biet in stukjes en mix met de yoghurt en de komijn tot een gladde massa. Kruid met peper en zout.

  3. Rooster de sesamzaadjes goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  4. Klop de eieren los met een vork.

  5. Verhit de sesamolie in een pan met antiaanbaklaag en roerbak de eieren op een matig vuur tot ze smeuïg zijn.

  6. Meng de roereieren met de rodebietmengeling.

  7. Verdeel over 4 eierdopjes en werk af met de radijsscheuten en de sesamzaadjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de rode biet in stukjes en mix met de yoghurt en de komijn tot een gladde massa. Kruid met peper en zout.

  3. Rooster de sesamzaadjes goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  4. Klop de eieren los met een vork.

  5. Verhit de sesamolie in een pan met antiaanbaklaag en roerbak de eieren op een matig vuur tot ze smeuïg zijn.

  6. Meng de roereieren met de rodebietmengeling.

  7. Verdeel over 4 eierdopjes en werk af met de radijsscheuten en de sesamzaadjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 157 kcal
Vet 12.3 g
Koolhydraat 3 g
Eiwit 8.6 g

Bekijk het recept digitaal