- Bewaar

- Bewaar
Romeinse sla met verse kaas-tomatenvulling
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Rasp de schil van de citroen en pers de citroen uit.
-
Snij de tomaatjes in dunne reepjes.
-
Snij de artisjokken in 4 partjes.
-
Maak de bladeren van de Romeinse slaharten los.
-
Bereiding:
-
Meng de citroenzeste en 3/4 van de tomaatjes onder de verse kaas.
-
Mix de basilicumblaadjes met de olijfolie en het citroensap tot een gladde saus. Kruid met peper en zout.
-
Vul 8 mooie slablaadjes met de kaasmengeling.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Rasp de schil van de citroen en pers de citroen uit.
-
Snij de tomaatjes in dunne reepjes.
-
Snij de artisjokken in 4 partjes.
-
Maak de bladeren van de Romeinse slaharten los.
-
Bereiding:
-
Meng de citroenzeste en 3/4 van de tomaatjes onder de verse kaas.
-
Mix de basilicumblaadjes met de olijfolie en het citroensap tot een gladde saus. Kruid met peper en zout.
-
Vul 8 mooie slablaadjes met de kaasmengeling.