Romige broccolipasta met kotelet
Romige broccolipasta met kotelet

Romige broccolipasta met kotelet

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 781 kcal
Vet 30.2 g
Koolhydraat 77.2 g
Eiwit 49.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de broccoli's in kleine roosjes. Schil de stelen en snij in kleine blokjes van 1 cm.

  4. Hak het bieslook fijn.

  5. Bereiding:
  6. Smelt de boter in een braadpan en bak de koteletten aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat nog 10 min. verder garen.

  7. Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) en voeg de laatste 7 min. de broccoli toe. Giet af.

  8. Roer het bieslook en de room onder de pasta. Kruid met peper en zout.

  9. Haal de koteletten uit de pan en giet 1/2 dl water in de braadpan. Schraap de braadresten los met een houten lepel. Snij het vlees in 4 of 5 gelijke reepjes.

  10. Afwerking:
  11. Verdeel de pasta over de borden en schik er de reepjes vlees op. Lepel wat braadvocht over het vlees.

Tip

Baby eet mee Door de ingrediënten en bereidingswijze licht aan te passen kan u ook dit recept tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding ( 25 min.) 1 Snij 100 g broccoli in roosjes en hak 4 sprietjes bieslook grof. 2 Kook de broccoli samen met het bieslook, 30 g penne en 30 g kotelet zonder been ± 20 min. in een bodempje water. 3 Giet af en mix tot een gladde puree. Roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de broccoli's in kleine roosjes. Schil de stelen en snij in kleine blokjes van 1 cm.

  4. Hak het bieslook fijn.

  5. Bereiding:
  6. Smelt de boter in een braadpan en bak de koteletten aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat nog 10 min. verder garen.

  7. Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) en voeg de laatste 7 min. de broccoli toe. Giet af.

  8. Roer het bieslook en de room onder de pasta. Kruid met peper en zout.

  9. Haal de koteletten uit de pan en giet 1/2 dl water in de braadpan. Schraap de braadresten los met een houten lepel. Snij het vlees in 4 of 5 gelijke reepjes.

  10. Afwerking:
  11. Verdeel de pasta over de borden en schik er de reepjes vlees op. Lepel wat braadvocht over het vlees.

Tip

Baby eet mee Door de ingrediënten en bereidingswijze licht aan te passen kan u ook dit recept tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding ( 25 min.) 1 Snij 100 g broccoli in roosjes en hak 4 sprietjes bieslook grof. 2 Kook de broccoli samen met het bieslook, 30 g penne en 30 g kotelet zonder been ± 20 min. in een bodempje water. 3 Giet af en mix tot een gladde puree. Roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 781 kcal
Vet 30.2 g
Koolhydraat 77.2 g
Eiwit 49.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Tempelier Amberbier Wijn Jean Gamay Noir Jean Loron

Bekijk het recept digitaal