- Bewaar

- Bewaar
Romige groenten met varkensreepjes
Onze drankensuggesties
Bier Kwaremont Blond bier met een fruitig boeket, afgewerkt met een mouttoets. Een zachte smaak met een bittertje in de fi nale. Wijn Château Goudray `La Majeure' - A.O.P. Côtes du Rhône Villages Plan de Dieu Provençaalse kruiden en rijp zwart fruit kleuren het boeket van deze wijn, die aangenaam rond en fruitig aanvoelt.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de prinsessenbonen in 2.
-
Snij de varkenssneden in repen van 1 cm.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de aardappelblokjes 10 min. goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de varkensreepjes 2 à 3 min. Kruid met peper en zout.
-
Giet de room en 1 dl water bij de varkensreepjes. Verkruimel er het bouillonblokje over en voeg de boontjes toe. Laat 5 min. sudderen.
-
Voeg de peultjes toe en roer er de pesto onder. Laat nog 2 à 3 min. garen.
-
Voeg de appelblokjes toe en bestrooi met de peterselie.
Onze drankensuggesties
Bier Kwaremont Blond bier met een fruitig boeket, afgewerkt met een mouttoets. Een zachte smaak met een bittertje in de fi nale. Wijn Château Goudray `La Majeure' - A.O.P. Côtes du Rhône Villages Plan de Dieu Provençaalse kruiden en rijp zwart fruit kleuren het boeket van deze wijn, die aangenaam rond en fruitig aanvoelt.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de prinsessenbonen in 2.
-
Snij de varkenssneden in repen van 1 cm.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de aardappelblokjes 10 min. goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de varkensreepjes 2 à 3 min. Kruid met peper en zout.
-
Giet de room en 1 dl water bij de varkensreepjes. Verkruimel er het bouillonblokje over en voeg de boontjes toe. Laat 5 min. sudderen.
-
Voeg de peultjes toe en roer er de pesto onder. Laat nog 2 à 3 min. garen.
-
Voeg de appelblokjes toe en bestrooi met de peterselie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Kwaremont Blond bier met een fruitig boeket, afgewerkt met een mouttoets. Een zachte smaak met een bittertje in de fi nale. Wijn Château Goudray `La Majeure' - A.O.P. Côtes du Rhône Villages Plan de Dieu Provençaalse kruiden en rijp zwart fruit kleuren het boeket van deze wijn, die aangenaam rond en fruitig aanvoelt.