- Bewaar

- Bewaar
Romige pasta met kippenhaasje, prei en zoete aardappel
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Mercurey A.O.P. Albert Bichot
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de zoete aardappelen en snij in stukken van 2 cm.
-
Snij de preien in ringen van 1 cm.
-
Snij de blaadjes salie in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kippenhaasjes 5 min. goudbruin. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout. Haal uit de pan en zet opzij.
-
Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in de pan en bak de prei en de zoete aardappelen 5 min. Bestrooi met de bloem en roer goed.
-
Overgiet met de room en de bouillon en laat nog 10 min. verder garen. Roer er de laatste 2 min. de kippenhaasjes en de salie onder. Meng met de pasta.
Baby eet mee Door de ingredienten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby of peuter Bereiding (20 min.) 1 Schil 50 g zoete aardappel en snij in stukjes. Snij 50 g prei in ringen. 2 Kook 30 g spirelli met de prei, de zoete aardappel en 30 g kippenhaasje 15 min. gaar in water. Giet af. 3 Voeg 1 blaadje salie toe en mix fijn. Meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Mercurey A.O.P. Albert Bichot
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de zoete aardappelen en snij in stukken van 2 cm.
-
Snij de preien in ringen van 1 cm.
-
Snij de blaadjes salie in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kippenhaasjes 5 min. goudbruin. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout. Haal uit de pan en zet opzij.
-
Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in de pan en bak de prei en de zoete aardappelen 5 min. Bestrooi met de bloem en roer goed.
-
Overgiet met de room en de bouillon en laat nog 10 min. verder garen. Roer er de laatste 2 min. de kippenhaasjes en de salie onder. Meng met de pasta.
Baby eet mee Door de ingredienten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby of peuter Bereiding (20 min.) 1 Schil 50 g zoete aardappel en snij in stukjes. Snij 50 g prei in ringen. 2 Kook 30 g spirelli met de prei, de zoete aardappel en 30 g kippenhaasje 15 min. gaar in water. Giet af. 3 Voeg 1 blaadje salie toe en mix fijn. Meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Mercurey A.O.P. Albert Bichot