- Bewaar

- Bewaar
Romige rammenassoep met groene kruiden
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de rammenas en snij in gelijke stukken.
-
Snij de ui grof.
-
Snij het preiwit in ringen.
-
Snipper de peterselie en het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
(25 min.)
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de rammenas, de ui en de prei 2 à 3 min.
-
Voeg 1,5 L heet water en het bouillonblokje toe. Kruid met peper en laat ± 20 min. koken.
-
Mix glad. Werk af met de room en de fijngesneden kruiden.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de rammenas en snij in gelijke stukken.
-
Snij de ui grof.
-
Snij het preiwit in ringen.
-
Snipper de peterselie en het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
(25 min.)
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de rammenas, de ui en de prei 2 à 3 min.
-
Voeg 1,5 L heet water en het bouillonblokje toe. Kruid met peper en laat ± 20 min. koken.
-
Mix glad. Werk af met de room en de fijngesneden kruiden.