- Bewaar

- Bewaar
Romige schorseneren
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de schorseneren en snij in stukken van 4 à 5 cm. Snij de dikkere exemplaren in 2. Doe ze in een kom water met een scheutje citroensap of azijn tot gebruik.
-
Snipper het bieslook en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de schorseneren 8 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Doe de schorseneren opnieuw in de kookpot en voeg het knoflook toe. Overgiet met de witte wijn en laat inkoken tot de wijn volledig is verdampt.
-
Voeg de room toe en kruid met nootmuskaat, peper en zout. Laat nog 2 à 3 min. koken.
-
Roer er het bieslook onder.
Lekker met puree en gebakken vis.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de schorseneren en snij in stukken van 4 à 5 cm. Snij de dikkere exemplaren in 2. Doe ze in een kom water met een scheutje citroensap of azijn tot gebruik.
-
Snipper het bieslook en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de schorseneren 8 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Doe de schorseneren opnieuw in de kookpot en voeg het knoflook toe. Overgiet met de witte wijn en laat inkoken tot de wijn volledig is verdampt.
-
Voeg de room toe en kruid met nootmuskaat, peper en zout. Laat nog 2 à 3 min. koken.
-
Roer er het bieslook onder.
Lekker met puree en gebakken vis.