- Bewaar
- Bewaar
Roodbaars met gebakken aardappel en broccolibonenpuree
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Pinot Blanc 'Réserve Particulière' A.O.P. Alsace Wolfberger
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(25 min.)
-
Wrijf de aardappelen goed schoon onder koud water en kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Snij de aardappelen in dikke schijven.
-
Spoel ondertussen de bonen onder koud water en laat uitlekken.
-
Rooster de sesamzaadjes goudbruin in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof.
-
Snij de broccoli's in gelijke roosjes.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de roosjes broccoli ± 10 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Voeg na 5 min. de bonen toe. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de aardappelschijven goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de roodbaarsfilets 3 à 4 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Hak ondertussen de broccoli en de bonen grof en meng er het sesamzaad en het bieslook onder. Voeg 2 eetl. olijfolie en het citroensap toe, roer goed en kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Pinot Blanc 'Réserve Particulière' A.O.P. Alsace Wolfberger
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(25 min.)
-
Wrijf de aardappelen goed schoon onder koud water en kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Snij de aardappelen in dikke schijven.
-
Spoel ondertussen de bonen onder koud water en laat uitlekken.
-
Rooster de sesamzaadjes goudbruin in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof.
-
Snij de broccoli's in gelijke roosjes.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de roosjes broccoli ± 10 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Voeg na 5 min. de bonen toe. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de aardappelschijven goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de roodbaarsfilets 3 à 4 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Hak ondertussen de broccoli en de bonen grof en meng er het sesamzaad en het bieslook onder. Voeg 2 eetl. olijfolie en het citroensap toe, roer goed en kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Pinot Blanc 'Réserve Particulière' A.O.P. Alsace Wolfberger