- Bewaar

- Bewaar
Roodbaarshaasje en koude aardappelsalade met mosterddressing
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Maremma D.O.C. Vermentino Campo al Moro Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voorbereiding (25 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snij de snijbonen in schuine stukken van 1/2 cm.
-
Snij de tomaten in blokjes.
-
Snij de rode ui in fijne ringen.
-
Pers de limoen.
-
Snij de tuinkers los.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Kook intussen de snijbonen 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit de olijfolie en de boter in een pan en bak de roodbaarshaasjes 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de mayonaise met het limoensap, de mosterd, peper en zout.
-
Meng de snijbonen, de tomaten en de rode ui onder de afgekoelde aardappelen.
-
Afwerking:
-
Werk af met de tuinkers en een beetje mosterddressing.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Maremma D.O.C. Vermentino Campo al Moro Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voorbereiding (25 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snij de snijbonen in schuine stukken van 1/2 cm.
-
Snij de tomaten in blokjes.
-
Snij de rode ui in fijne ringen.
-
Pers de limoen.
-
Snij de tuinkers los.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Kook intussen de snijbonen 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit de olijfolie en de boter in een pan en bak de roodbaarshaasjes 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de mayonaise met het limoensap, de mosterd, peper en zout.
-
Meng de snijbonen, de tomaten en de rode ui onder de afgekoelde aardappelen.
-
Afwerking:
-
Werk af met de tuinkers en een beetje mosterddressing.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Maremma D.O.C. Vermentino Campo al Moro Toscana - Italië