- Bewaar

- Bewaar
Roodbaarshaasje met ontbijtspek en pittige aardappelsalade
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Blond bier Wijn Aigle Noir Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
ontdooitijd + 30 min.
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Schil de krielaardappelen. Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water en giet af.
-
Snipper intussen de lente-uitjes fijn. Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en schraap er de pitjes uit met een lepel. Snij in halvemaantjes van 1/2 cm dik.
-
Meng de zure room met de mierikswortel en kruid met zwarte peper en zout.
-
Kruid intussen elke roodbaarsfilet met zwarte peper en omwikkel met 2 sneetjes spek. Verhit de olijfolie in een pan en bak de vis 3 à 4 min. aan elke kant tot het spek mooi bruin is.
-
Roer de zure room met mierikswortel onder de aardappelen. Meng er de lente-uitjes, de uitgelekte kappertjes, de komkommer en de veldsla onder.
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Blond bier Wijn Aigle Noir Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
ontdooitijd + 30 min.
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Schil de krielaardappelen. Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water en giet af.
-
Snipper intussen de lente-uitjes fijn. Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en schraap er de pitjes uit met een lepel. Snij in halvemaantjes van 1/2 cm dik.
-
Meng de zure room met de mierikswortel en kruid met zwarte peper en zout.
-
Kruid intussen elke roodbaarsfilet met zwarte peper en omwikkel met 2 sneetjes spek. Verhit de olijfolie in een pan en bak de vis 3 à 4 min. aan elke kant tot het spek mooi bruin is.
-
Roer de zure room met mierikswortel onder de aardappelen. Meng er de lente-uitjes, de uitgelekte kappertjes, de komkommer en de veldsla onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Blond bier Wijn Aigle Noir Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand