- Bewaar

- Bewaar
Roodbaarspaté in 3 kleuren
Onze drankensuggesties
Bier Carlsberg Wijn Trebbiano d'Abruzzo D.O.C. - Fantini - Abruzzo Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd)
-
Laat de roodbaarsfilets en de kervel volledig ontdooien.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 à 225 °C.
-
Snij de visfilets in blokjes en mix tot een fijne puree. Meng samen met de room en de nootmuskaat in een grote kom. Kruid goed met peper en zout.
-
Meng de eieren een voor een onder de vispuree. Klop de eiwitten goed stijf en schep voorzichtig onder de vismengeling. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
-
Schep de helft van de vispuree in een kom en meng er de kervel onder.
-
Bekleed 6 individuele ovenschaaltjes met aluminiumfolie en beboter de folie. Schep er eerst de groene vispuree in, dan de lompvis eieren en tot slot de witte vispuree. Vouw de uiteinden van de aluminiumfolie naar binnen. Druk lichtjes aan.
-
Zet de ovenschaaltjes in een braadslede met een bodempje water en bak 20 min. in de oven. Vouw daarna de aluminiumfolie open, verlaag de oventemperatuur tot 175 °C en laat nog eens 20 min. bakken.
-
Haal de schaaltjes uit de oven en laat volledig afkoelen. Laat bij voorkeur 24 à 48 u. rusten in de koelkast. Haal de vispaté uit de schaaltjes door de aluminiumfolie voorzichtig op te tillen.
-
Afwerking:
-
Serveer de vispaté op een bedje van jonge slascheuten, met geroosterd brood en mayonaise, cocktailsaus of groene kruidensaus (mayonaise met kervel, peterselie, bieslook en een beetje dragon) erbij.
Onze drankensuggesties
Bier Carlsberg Wijn Trebbiano d'Abruzzo D.O.C. - Fantini - Abruzzo Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd)
-
Laat de roodbaarsfilets en de kervel volledig ontdooien.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 à 225 °C.
-
Snij de visfilets in blokjes en mix tot een fijne puree. Meng samen met de room en de nootmuskaat in een grote kom. Kruid goed met peper en zout.
-
Meng de eieren een voor een onder de vispuree. Klop de eiwitten goed stijf en schep voorzichtig onder de vismengeling. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
-
Schep de helft van de vispuree in een kom en meng er de kervel onder.
-
Bekleed 6 individuele ovenschaaltjes met aluminiumfolie en beboter de folie. Schep er eerst de groene vispuree in, dan de lompvis eieren en tot slot de witte vispuree. Vouw de uiteinden van de aluminiumfolie naar binnen. Druk lichtjes aan.
-
Zet de ovenschaaltjes in een braadslede met een bodempje water en bak 20 min. in de oven. Vouw daarna de aluminiumfolie open, verlaag de oventemperatuur tot 175 °C en laat nog eens 20 min. bakken.
-
Haal de schaaltjes uit de oven en laat volledig afkoelen. Laat bij voorkeur 24 à 48 u. rusten in de koelkast. Haal de vispaté uit de schaaltjes door de aluminiumfolie voorzichtig op te tillen.
-
Afwerking:
-
Serveer de vispaté op een bedje van jonge slascheuten, met geroosterd brood en mayonaise, cocktailsaus of groene kruidensaus (mayonaise met kervel, peterselie, bieslook en een beetje dragon) erbij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Carlsberg Wijn Trebbiano d'Abruzzo D.O.C. - Fantini - Abruzzo Italië