- Bewaar

- Bewaar
Rosbief met groentestaafjes uit de oven
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dobbel Abdijbier Wijn Château Lestage A.O.P. Listrac
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de pastinaken en de wortelen en snij in staafjes van max. 1 cm dik.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de boter in een pan en bak de rosbief goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout en schik het gebraad in een ovenschaal.
-
Meng de olijfolie en het knoflook onder de groenten en schik rond het gebraad. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Giet het braadvet uit de pan en blus met de gevogeltefond en de uienkonfijt. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer met kroketjes of gratin dauphinois.
Liefhebbers van wild kunnen de rosbief vervangen door hindegebraad.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dobbel Abdijbier Wijn Château Lestage A.O.P. Listrac
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de pastinaken en de wortelen en snij in staafjes van max. 1 cm dik.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de boter in een pan en bak de rosbief goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout en schik het gebraad in een ovenschaal.
-
Meng de olijfolie en het knoflook onder de groenten en schik rond het gebraad. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Giet het braadvet uit de pan en blus met de gevogeltefond en de uienkonfijt. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer met kroketjes of gratin dauphinois.
Liefhebbers van wild kunnen de rosbief vervangen door hindegebraad.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dobbel Abdijbier Wijn Château Lestage A.O.P. Listrac