Rosbief met pasta pesto en gestoofde groenten
Rosbief met pasta pesto en gestoofde groenten

Rosbief met pasta pesto en gestoofde groenten

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 784 kcal
Energie 3280 kj
Vet 20.2 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraat 84.9 g
Suiker 13.3 g
Vezel 7.5 g
Eiwit 62.2 g
Zout 0.9 g
natrium 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Smelt de boter in een pan. Kruid het vlees met peper en zout en bak aan alle kanten goudbruin op een hoog vuur. Leg in een ovenschaal en zet 20 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Schil intussen de wortelen en snij in slierten met een dunschiller. Maak op dezelfde manier slierten van de courgette. Snij de aspergepunten in 2.

  5. Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er de pesto onder.

  6. Verhit intussen de helft van de olijfolie in een kookpot en stoof de wortel, de courgette en de asperges 4 min.

  7. Snij de kerstomaten in 4 en meng er de rest van de olijfolie en de balsamicoazijn onder. Kruid met peper en zout.

  8. Haal de rosbief uit de oven en laat 5 à 10 min. rusten onder aluminiumfolie. Snij in dunne plakjes en verdeel over de borden. Draai torentjes van de tagliatelle en lepel er de kerstomaten over. Serveer er de gestoofde groenten bij. Scheur het basilicum en werk er de borden mee af.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Smelt de boter in een pan. Kruid het vlees met peper en zout en bak aan alle kanten goudbruin op een hoog vuur. Leg in een ovenschaal en zet 20 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Schil intussen de wortelen en snij in slierten met een dunschiller. Maak op dezelfde manier slierten van de courgette. Snij de aspergepunten in 2.

  5. Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er de pesto onder.

  6. Verhit intussen de helft van de olijfolie in een kookpot en stoof de wortel, de courgette en de asperges 4 min.

  7. Snij de kerstomaten in 4 en meng er de rest van de olijfolie en de balsamicoazijn onder. Kruid met peper en zout.

  8. Haal de rosbief uit de oven en laat 5 à 10 min. rusten onder aluminiumfolie. Snij in dunne plakjes en verdeel over de borden. Draai torentjes van de tagliatelle en lepel er de kerstomaten over. Serveer er de gestoofde groenten bij. Scheur het basilicum en werk er de borden mee af.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 784 kcal
Energie 3280 kj
Vet 20.2 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraat 84.9 g
Suiker 13.3 g
Vezel 7.5 g
Eiwit 62.2 g
Zout 0.9 g
natrium 0.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Réserve du Château Croix-Mouton A.O.P. Bordeaux Supérieur Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier

Bekijk het recept digitaal