- Bewaar

- Bewaar
Rosbief met pasta pesto en gestoofde groenten
Onze drankensuggesties
Wijn Réserve du Château Croix-Mouton A.O.P. Bordeaux Supérieur Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de boter in een pan. Kruid het vlees met peper en zout en bak aan alle kanten goudbruin op een hoog vuur. Leg in een ovenschaal en zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Schil intussen de wortelen en snij in slierten met een dunschiller. Maak op dezelfde manier slierten van de courgette. Snij de aspergepunten in 2.
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er de pesto onder.
-
Verhit intussen de helft van de olijfolie in een kookpot en stoof de wortel, de courgette en de asperges 4 min.
-
Snij de kerstomaten in 4 en meng er de rest van de olijfolie en de balsamicoazijn onder. Kruid met peper en zout.
-
Haal de rosbief uit de oven en laat 5 à 10 min. rusten onder aluminiumfolie. Snij in dunne plakjes en verdeel over de borden. Draai torentjes van de tagliatelle en lepel er de kerstomaten over. Serveer er de gestoofde groenten bij. Scheur het basilicum en werk er de borden mee af.
Onze drankensuggesties
Wijn Réserve du Château Croix-Mouton A.O.P. Bordeaux Supérieur Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de boter in een pan. Kruid het vlees met peper en zout en bak aan alle kanten goudbruin op een hoog vuur. Leg in een ovenschaal en zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Schil intussen de wortelen en snij in slierten met een dunschiller. Maak op dezelfde manier slierten van de courgette. Snij de aspergepunten in 2.
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er de pesto onder.
-
Verhit intussen de helft van de olijfolie in een kookpot en stoof de wortel, de courgette en de asperges 4 min.
-
Snij de kerstomaten in 4 en meng er de rest van de olijfolie en de balsamicoazijn onder. Kruid met peper en zout.
-
Haal de rosbief uit de oven en laat 5 à 10 min. rusten onder aluminiumfolie. Snij in dunne plakjes en verdeel over de borden. Draai torentjes van de tagliatelle en lepel er de kerstomaten over. Serveer er de gestoofde groenten bij. Scheur het basilicum en werk er de borden mee af.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Réserve du Château Croix-Mouton A.O.P. Bordeaux Supérieur Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier