- Bewaar

- Bewaar
Rosbief 'natuur'
Onze drankensuggesties
Wijn Château La France A.C. Bordeaux Supérieur Wijn Château Lafleur de Haute-Serre A.C. Cahors
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de oven voorverwarmen op 230 °C.
-
Leg enkele nootjes boter op de rosbief en schuif in de oven. Laat 15 min. braden.
-
Verlaag de temperatuur tot 180 à 190 °C en laat nog 10 à 20 min. (saignant of à point) braden.
-
Kruid pas enkele minuten voor het einde van de braadtijd.
-
Laat de rosbief nog 5 à 10 min. rusten in de uitgeschakelde oven. Op die manier kunnen de vezels, die tijdens het braden zijn uitgezet, opnieuw krimpen en de vleessappen vasthouden tijdens het snijden.
Onze drankensuggesties
Wijn Château La France A.C. Bordeaux Supérieur Wijn Château Lafleur de Haute-Serre A.C. Cahors
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de oven voorverwarmen op 230 °C.
-
Leg enkele nootjes boter op de rosbief en schuif in de oven. Laat 15 min. braden.
-
Verlaag de temperatuur tot 180 à 190 °C en laat nog 10 à 20 min. (saignant of à point) braden.
-
Kruid pas enkele minuten voor het einde van de braadtijd.
-
Laat de rosbief nog 5 à 10 min. rusten in de uitgeschakelde oven. Op die manier kunnen de vezels, die tijdens het braden zijn uitgezet, opnieuw krimpen en de vleessappen vasthouden tijdens het snijden.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château La France A.C. Bordeaux Supérieur Wijn Château Lafleur de Haute-Serre A.C. Cahors