Rosbief 'natuur'
Rosbief 'natuur'

Rosbief 'natuur'

35 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 337 kcal
Vet 13.9 g
Koolhydraat 0 g
Eiwit 52.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Laat de oven voorverwarmen op 230 °C.

  3. Leg enkele nootjes boter op de rosbief en schuif in de oven. Laat 15 min. braden.

  4. Verlaag de temperatuur tot 180 à 190 °C en laat nog 10 à 20 min. (saignant of à point) braden.

  5. Kruid pas enkele minuten voor het einde van de braadtijd.

  6. Laat de rosbief nog 5 à 10 min. rusten in de uitgeschakelde oven. Op die manier kunnen de vezels, die tijdens het braden zijn uitgezet, opnieuw krimpen en de vleessappen vasthouden tijdens het snijden.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Laat de oven voorverwarmen op 230 °C.

  3. Leg enkele nootjes boter op de rosbief en schuif in de oven. Laat 15 min. braden.

  4. Verlaag de temperatuur tot 180 à 190 °C en laat nog 10 à 20 min. (saignant of à point) braden.

  5. Kruid pas enkele minuten voor het einde van de braadtijd.

  6. Laat de rosbief nog 5 à 10 min. rusten in de uitgeschakelde oven. Op die manier kunnen de vezels, die tijdens het braden zijn uitgezet, opnieuw krimpen en de vleessappen vasthouden tijdens het snijden.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 337 kcal
Vet 13.9 g
Koolhydraat 0 g
Eiwit 52.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Château La France A.C. Bordeaux Supérieur Wijn Château Lafleur de Haute-Serre A.C. Cahors

Bekijk het recept digitaal