Rosbiefje met pestoroom en rucola
Rosbiefje met pestoroom en rucola

Rosbiefje met pestoroom en rucola

20 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 41 kcal
Vet 2.7 g
Koolhydraat 0.5 g
Eiwit 3.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de roomkaas onder de pesto en verdeel over de sneetjes rosbief. Schik er de blaadjes rucola op.

  3. Snij met een dunschiller brede slierten van de ongeschilde komkommer. Leg ze op de rosbief.

  4. Snij elk sneetje rosbief in de lengte in 4 gelijke repen en steek in accordeonvorm op een prikkertje.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de roomkaas onder de pesto en verdeel over de sneetjes rosbief. Schik er de blaadjes rucola op.

  3. Snij met een dunschiller brede slierten van de ongeschilde komkommer. Leg ze op de rosbief.

  4. Snij elk sneetje rosbief in de lengte in 4 gelijke repen en steek in accordeonvorm op een prikkertje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 41 kcal
Vet 2.7 g
Koolhydraat 0.5 g
Eiwit 3.6 g

Bekijk het recept digitaal