Rosbiefprikkertje met dragonmayo en kerstomaat
Rosbiefprikkertje met dragonmayo en kerstomaat

Rosbiefprikkertje met dragonmayo en kerstomaat

Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 107 kcal
Vet 9.4 g
Verzadigd vet 2.2 g
Koolhydraat 1.3 g
Suiker 1 g
Vezel 0.5 g
Eiwit 4.1 g
Zout 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij elk sneetje rosbief in 4 gelijke stukken.

  4. Snipper de dragon heel fijn.

  5. Snij de kerstomaten in 2.

  6. Bereiding:
  7. Meng de mayonaise met de dragon, de dragonazijn en het citroensap en kruid met zwarte peper.

  8. Verdeel de mayonaise over de plakjes rosbief en rol op.

  9. Steek een halve kerstomaat, een bolletje mozzarella, een rosbiefrolletje, nog een halve kerstomaat en een appelkappertje op een prikkertje. Maak zo 8 spiesjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij elk sneetje rosbief in 4 gelijke stukken.

  4. Snipper de dragon heel fijn.

  5. Snij de kerstomaten in 2.

  6. Bereiding:
  7. Meng de mayonaise met de dragon, de dragonazijn en het citroensap en kruid met zwarte peper.

  8. Verdeel de mayonaise over de plakjes rosbief en rol op.

  9. Steek een halve kerstomaat, een bolletje mozzarella, een rosbiefrolletje, nog een halve kerstomaat en een appelkappertje op een prikkertje. Maak zo 8 spiesjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 107 kcal
Vet 9.4 g
Verzadigd vet 2.2 g
Koolhydraat 1.3 g
Suiker 1 g
Vezel 0.5 g
Eiwit 4.1 g
Zout 0.6 g

Bekijk het recept digitaal