- Bewaar

- Bewaar
Rosbiefprikkertje met dragonmayo en kerstomaat
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij elk sneetje rosbief in 4 gelijke stukken.
-
Snipper de dragon heel fijn.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Bereiding:
-
Meng de mayonaise met de dragon, de dragonazijn en het citroensap en kruid met zwarte peper.
-
Verdeel de mayonaise over de plakjes rosbief en rol op.
-
Steek een halve kerstomaat, een bolletje mozzarella, een rosbiefrolletje, nog een halve kerstomaat en een appelkappertje op een prikkertje. Maak zo 8 spiesjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij elk sneetje rosbief in 4 gelijke stukken.
-
Snipper de dragon heel fijn.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Bereiding:
-
Meng de mayonaise met de dragon, de dragonazijn en het citroensap en kruid met zwarte peper.
-
Verdeel de mayonaise over de plakjes rosbief en rol op.
-
Steek een halve kerstomaat, een bolletje mozzarella, een rosbiefrolletje, nog een halve kerstomaat en een appelkappertje op een prikkertje. Maak zo 8 spiesjes.