Rozijnentoastjes met ganzenlever
Rozijnentoastjes met ganzenlever

Rozijnentoastjes met ganzenlever

10 min.
Aperitiefhapje
14 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 105 kcal
Vet 8.3 g
Koolhydraat 5.6 g
Eiwit 1.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Druk rondjes uit 4 sneden vruchten- of rozijnenbrood en gril ze. Druk ook rondjes uit 1 blok ganzen- of eendenlever en schik ze op de toastjes. Versier met een stipje perensiroop.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Druk rondjes uit 4 sneden vruchten- of rozijnenbrood en gril ze. Druk ook rondjes uit 1 blok ganzen- of eendenlever en schik ze op de toastjes. Versier met een stipje perensiroop.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 105 kcal
Vet 8.3 g
Koolhydraat 5.6 g
Eiwit 1.8 g

Bekijk het recept digitaal