Rucola-appelslaatje

Rucola-appelslaatje

10 min.
Lunch
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 142 kcal
Vet 9.3 g
Koolhydraat 12.3 g
Eiwit 2.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de mosterd met de olijfolie en de helft van het citroensap.

  3. Snij de appel in kleine stukjes en meng met de wortelen en de rest van het citroensap.

  4. Rooster eventueel de pijnboompitten kort in een pan met antiaanbaklaag en meng alle ingrediënten door elkaar.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de mosterd met de olijfolie en de helft van het citroensap.

  3. Snij de appel in kleine stukjes en meng met de wortelen en de rest van het citroensap.

  4. Rooster eventueel de pijnboompitten kort in een pan met antiaanbaklaag en meng alle ingrediënten door elkaar.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 142 kcal
Vet 9.3 g
Koolhydraat 12.3 g
Eiwit 2.4 g

Bekijk het recept digitaal