- Bewaar

- Bewaar
Rucolaslaatje met paprika en radijs
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc `Réserve Particulière' | A.O.P. Alsace | Wolfberger Sicilia I.G.T. | Fiano-Chardonnay | Inycon | Sicilia | Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hak de rucola grof.
-
Dep de gegrilde paprika's droog en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snij de radijzen in schijfjes.
-
Snipper de halve rode ui fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de grof gehakte rucola met de paprika blokjes, de fijngesnipperde rode ui en de radijzen.
-
Meng de olijfolie met de sherryazijn, de mosterd en de honing. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Besprenkel het slaatje met de vinaigrette. Lekker bij quiche, maar ook bij rosbief of runderbrochettes op de barbecue.
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc `Réserve Particulière' | A.O.P. Alsace | Wolfberger Sicilia I.G.T. | Fiano-Chardonnay | Inycon | Sicilia | Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hak de rucola grof.
-
Dep de gegrilde paprika's droog en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snij de radijzen in schijfjes.
-
Snipper de halve rode ui fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de grof gehakte rucola met de paprika blokjes, de fijngesnipperde rode ui en de radijzen.
-
Meng de olijfolie met de sherryazijn, de mosterd en de honing. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Besprenkel het slaatje met de vinaigrette. Lekker bij quiche, maar ook bij rosbief of runderbrochettes op de barbecue.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc `Réserve Particulière' | A.O.P. Alsace | Wolfberger Sicilia I.G.T. | Fiano-Chardonnay | Inycon | Sicilia | Italië