Rumpsteak en Griekse pasta met zomergroenten
Rumpsteak en Griekse pasta met zomergroenten

Rumpsteak en Griekse pasta met zomergroenten

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 775 kcal
Vet 21.9 g
Verzadigd vet 5.3 g
Koolhydraat 82.7 g
Suiker 5.9 g
Vezel 13.7 g
Eiwit 55 g
Zout 0.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Hak de amandelnoten grof.

  4. Snipper het knoflook, de platte peterselie en het bieslook fijn.

  5. Bereiding:
  6. Kook de Griekse pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  7. Kook intussen de diepgevroren prinsessenbonen ± 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Voeg de laatste 2 min. de diepgevroren erwten toe. Giet af en spoel onder koud water.

  8. Verhit de boter en 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de rumpsteaks 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat naar smaak verder bakken. Leg de laatste min. het kruidenbotertje op de steaks en laat lichtjes smelten.

  9. Meng de groenten, het knoflook, de amandelen, de groene kruiden en 2 eetl. olijfolie onder de Griekse pasta en kruid met peper en zout.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Hak de amandelnoten grof.

  4. Snipper het knoflook, de platte peterselie en het bieslook fijn.

  5. Bereiding:
  6. Kook de Griekse pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  7. Kook intussen de diepgevroren prinsessenbonen ± 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Voeg de laatste 2 min. de diepgevroren erwten toe. Giet af en spoel onder koud water.

  8. Verhit de boter en 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de rumpsteaks 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat naar smaak verder bakken. Leg de laatste min. het kruidenbotertje op de steaks en laat lichtjes smelten.

  9. Meng de groenten, het knoflook, de amandelen, de groene kruiden en 2 eetl. olijfolie onder de Griekse pasta en kruid met peper en zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 775 kcal
Vet 21.9 g
Verzadigd vet 5.3 g
Koolhydraat 82.7 g
Suiker 5.9 g
Vezel 13.7 g
Eiwit 55 g
Zout 0.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Wijn Argento Malbec Mendoza - Argentinië

Bekijk het recept digitaal