- Bewaar

- Bewaar
Rumpsteak en Griekse pasta met zomergroenten
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Parenchère A.O.P. Bordeaux Clairet Bier Rodenbach Vintage Roodbruin bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook intussen de diepgevroren prinsessenbonen ± 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Voeg de diepgevroren erwten de laatste 2 min. toe. Giet af en spoel onder koud water.
-
Smelt de boter en 1/3 van de olijfolie in een pan en bak de steaks 2 min. aan elke kant op een hoog vuur. Kruid met peper en zout en bak verder naar smaak op een matig vuur. Leg de kruidenboter op het einde van de baktijd op het vlees en laat lichtjes smelten.
-
Snipper het knoflook, het bieslook en de peterselie fijn. Hak de amandelnoten grof.
-
Meng de groenten, het knoflook, de amandelnoten, de fijngesnipperde kruiden en de rest van de olijfolie onder de pasta. Kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Parenchère A.O.P. Bordeaux Clairet Bier Rodenbach Vintage Roodbruin bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook intussen de diepgevroren prinsessenbonen ± 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Voeg de diepgevroren erwten de laatste 2 min. toe. Giet af en spoel onder koud water.
-
Smelt de boter en 1/3 van de olijfolie in een pan en bak de steaks 2 min. aan elke kant op een hoog vuur. Kruid met peper en zout en bak verder naar smaak op een matig vuur. Leg de kruidenboter op het einde van de baktijd op het vlees en laat lichtjes smelten.
-
Snipper het knoflook, het bieslook en de peterselie fijn. Hak de amandelnoten grof.
-
Meng de groenten, het knoflook, de amandelnoten, de fijngesnipperde kruiden en de rest van de olijfolie onder de pasta. Kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Parenchère A.O.P. Bordeaux Clairet Bier Rodenbach Vintage Roodbruin bier