- Bewaar

- Bewaar
Rumpsteak met Griekse pasta en courgette
Onze drankensuggesties
Bier Bush Caractère Amberbier Wijn Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G. Loggia delle Sassaie Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snipper de ui en het knoflook fijn. Hak de rozemarijnblaadjes fijn.
-
Snij de paprika in de lengte in 2, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in blokjes.
-
Verhit 2/3 van de olijfolie in een kookpot. Bak de ui en het knoflook 1 à 2 min. Voeg de paprikablokjes en de diepgevroren courgetteschijfjes toe en roer er de tomatenpuree en de spaghettikruiden onder.
-
Overgiet met het water en laat 15 min. sudderen op een matig vuur. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Meng de pasta onder de groenten.
-
Verhit de boter en de rest van de olijfolie in een pan en bak de rumpsteaks 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met de takjes rozemarijn, peper en zout. Zet het vuur lager en laat nog even verder garen naar smaak.
-
Verdeel de pasta met groenten over de borden. Snij de rumpsteaks in reepjes en schik er bovenop.
Onze drankensuggesties
Bier Bush Caractère Amberbier Wijn Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G. Loggia delle Sassaie Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snipper de ui en het knoflook fijn. Hak de rozemarijnblaadjes fijn.
-
Snij de paprika in de lengte in 2, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in blokjes.
-
Verhit 2/3 van de olijfolie in een kookpot. Bak de ui en het knoflook 1 à 2 min. Voeg de paprikablokjes en de diepgevroren courgetteschijfjes toe en roer er de tomatenpuree en de spaghettikruiden onder.
-
Overgiet met het water en laat 15 min. sudderen op een matig vuur. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Meng de pasta onder de groenten.
-
Verhit de boter en de rest van de olijfolie in een pan en bak de rumpsteaks 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met de takjes rozemarijn, peper en zout. Zet het vuur lager en laat nog even verder garen naar smaak.
-
Verdeel de pasta met groenten over de borden. Snij de rumpsteaks in reepjes en schik er bovenop.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Bush Caractère Amberbier Wijn Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G. Loggia delle Sassaie Toscana - Italië