- Bewaar

- Bewaar
Rumpsteak met linguini en broccoli
Onze drankensuggesties
Wijn Hérésie rood A.O.P. Corbières Gérard Bertrand Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
40 min.
-
Verdeel de broccoli’s in kleine roosjes. Schil de broccolistelen en snij in staafjes. Kook de broccoli(s (roosjes en steel) 10 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook intussen de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Hak de gekookte broccoli samen met de walnootpitten grof met een groot mes. Spoel de edamamebonen onder koud water en laat uitlekken.
-
Verhit de olijfolie in de kookpot van de broccoli en stoof de rode ui en het knoflook 1 min. glazig. Voeg de broccoli en de edamamebonen toe. Kruid met de pilipili, peper en zout. Laat nog even opwarmen.
-
Smelt de boter in een pan en bak de steaks (zonder de peperboter) 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat verder bakken naar smaak.
-
Meng de broccoli onder de linguine en snij het vlees in sneetjes. Smelt de peperboter van de steaks in de pan van het vlees en schraap de braadresten los met een houten lepel. Lepel wat saus over het vlees.
Onze drankensuggesties
Wijn Hérésie rood A.O.P. Corbières Gérard Bertrand Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
40 min.
-
Verdeel de broccoli’s in kleine roosjes. Schil de broccolistelen en snij in staafjes. Kook de broccoli(s (roosjes en steel) 10 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook intussen de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Hak de gekookte broccoli samen met de walnootpitten grof met een groot mes. Spoel de edamamebonen onder koud water en laat uitlekken.
-
Verhit de olijfolie in de kookpot van de broccoli en stoof de rode ui en het knoflook 1 min. glazig. Voeg de broccoli en de edamamebonen toe. Kruid met de pilipili, peper en zout. Laat nog even opwarmen.
-
Smelt de boter in een pan en bak de steaks (zonder de peperboter) 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat verder bakken naar smaak.
-
Meng de broccoli onder de linguine en snij het vlees in sneetjes. Smelt de peperboter van de steaks in de pan van het vlees en schraap de braadresten los met een houten lepel. Lepel wat saus over het vlees.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Hérésie rood A.O.P. Corbières Gérard Bertrand Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier