- Bewaar

- Bewaar
Rumpsteak met prinsessenbonen en Thaise noedels
Onze drankensuggesties
Bier St. Bernardus Tripel Sterk blond bier Wijn Château Le Menaudat A.O.P. Blaye - Côtes de Bordeaux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij in ringen.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Snij de prinsessenbonen in 2.
-
Schil de wortelen en snij in gelijke staafjes.
-
Haal de schijfjes kruidenboter van de rumpsteaks en hou apart.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een wokpan en bak de lente-uitjes, het pepertje, de gember en het knoflook ± 1 min.
-
Roer er het kerriepoeder onder en voeg de prinsessenbonen, de wortelstaafjes en de paprikaringen toe. Roerbak 5 min. Overgiet met de kokosmelk en laat op een zacht vuur ± 10 min. sudderen.
-
Kook de noedels 1 min. in lichtgezouten water. Giet af en voeg toe aan de wok. Breng op smaak met het sap van de halve limoen, peper en zout.
-
Smelt ondertussen de boter in een pan en bak de rumpsteaks ± 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur eventueel lager en bak verder naar smaak.
-
Smelt de schijfjes kruidenboter mee in de pan en schraap de braadresten los.
-
Afwerking:
-
Verdeel de groenten samen met de noedels over de borden. Snij het vlees in schuine repen en schik naast de groenten. Lepel het braadvocht over het vlees.
Onze drankensuggesties
Bier St. Bernardus Tripel Sterk blond bier Wijn Château Le Menaudat A.O.P. Blaye - Côtes de Bordeaux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij in ringen.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Snij de prinsessenbonen in 2.
-
Schil de wortelen en snij in gelijke staafjes.
-
Haal de schijfjes kruidenboter van de rumpsteaks en hou apart.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een wokpan en bak de lente-uitjes, het pepertje, de gember en het knoflook ± 1 min.
-
Roer er het kerriepoeder onder en voeg de prinsessenbonen, de wortelstaafjes en de paprikaringen toe. Roerbak 5 min. Overgiet met de kokosmelk en laat op een zacht vuur ± 10 min. sudderen.
-
Kook de noedels 1 min. in lichtgezouten water. Giet af en voeg toe aan de wok. Breng op smaak met het sap van de halve limoen, peper en zout.
-
Smelt ondertussen de boter in een pan en bak de rumpsteaks ± 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur eventueel lager en bak verder naar smaak.
-
Smelt de schijfjes kruidenboter mee in de pan en schraap de braadresten los.
-
Afwerking:
-
Verdeel de groenten samen met de noedels over de borden. Snij het vlees in schuine repen en schik naast de groenten. Lepel het braadvocht over het vlees.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier St. Bernardus Tripel Sterk blond bier Wijn Château Le Menaudat A.O.P. Blaye - Côtes de Bordeaux