- Bewaar

- Bewaar
Runderbrazade met bulgur en wortelspaghetti
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Instant Bécot A.O.P. Bordeaux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken
-
Doe de bulgur in een mengkom en overgiet met de kippenbouillon. Dek de kom af en laat 10 à 15 min. zwellen. Roer los met een vork.
-
Snipper intussen het knoflook, het bieslook en de platte peterselie fijn.
-
Meng het knoflook en de helft van de fijngesnipperde kruiden met de Griekse yoghurt. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout.
-
Hak de hazelnoten fijn (dat gaat gemakkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Snij de wortelen in spaghettislierten met een dunschiller of een spiraalsnijder.
-
Bereiding op de barbecue
-
Bak de runderbrazades ± 2 min. aan elke kant op een matig warme barbecue.
-
Meng intussen de rest van de fijne kruiden, de hazelnoten, de rucola en de wortelspaghetti onder de lauwe bulgur.
-
Afwerking:
-
Serveer de brazades en de bulgursalade met de dressing van fijne kruiden.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Instant Bécot A.O.P. Bordeaux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken
-
Doe de bulgur in een mengkom en overgiet met de kippenbouillon. Dek de kom af en laat 10 à 15 min. zwellen. Roer los met een vork.
-
Snipper intussen het knoflook, het bieslook en de platte peterselie fijn.
-
Meng het knoflook en de helft van de fijngesnipperde kruiden met de Griekse yoghurt. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout.
-
Hak de hazelnoten fijn (dat gaat gemakkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Snij de wortelen in spaghettislierten met een dunschiller of een spiraalsnijder.
-
Bereiding op de barbecue
-
Bak de runderbrazades ± 2 min. aan elke kant op een matig warme barbecue.
-
Meng intussen de rest van de fijne kruiden, de hazelnoten, de rucola en de wortelspaghetti onder de lauwe bulgur.
-
Afwerking:
-
Serveer de brazades en de bulgursalade met de dressing van fijne kruiden.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Instant Bécot A.O.P. Bordeaux