- Bewaar

- Bewaar
Runderbrochette met puree van zoete aardappel en rucolaslaatje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in stukken. Kook 15 min. in lichtgezouten water.
-
Snij intussen de kerstomaten in 2 en snipper de lente-uitjes fijn. Snij het rode pepertjes in 2 en verwijder de pitjes. Snipper de rest fijn.
-
Meng de rucola onder de kerstomaten, het pepertje en de lente-uitjes. Besprenkel met de olijfolie en de balsamicoazijn en kruid met peper en zout.
-
Giet de aardappelen af en prak met de room en de helft van de boter tot puree. Kruid met peper en zout.
-
Kruid de brochettes met peper en zout. Smelt de rest van de boter in een pan en bak de brochettes ± 4 min. aan elke kant. Serveer met de puree en het slaatje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in stukken. Kook 15 min. in lichtgezouten water.
-
Snij intussen de kerstomaten in 2 en snipper de lente-uitjes fijn. Snij het rode pepertjes in 2 en verwijder de pitjes. Snipper de rest fijn.
-
Meng de rucola onder de kerstomaten, het pepertje en de lente-uitjes. Besprenkel met de olijfolie en de balsamicoazijn en kruid met peper en zout.
-
Giet de aardappelen af en prak met de room en de helft van de boter tot puree. Kruid met peper en zout.
-
Kruid de brochettes met peper en zout. Smelt de rest van de boter in een pan en bak de brochettes ± 4 min. aan elke kant. Serveer met de puree en het slaatje.