Runderreepjes met 4 groenten
Runderreepjes met 4 groenten

Runderreepjes met 4 groenten

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 305 kcal
Vet 10.5 g
Koolhydraat 5.3 g
Eiwit 40 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij de broccoli in kleine roosjes en de tomaat in reepjes.

  2. Snij de courgette in de lengte in twee en vervolgens in schijfjes van enkele mm dik.

  3. Verhit de olijfolie in de wok of in een hoge braadpan.

  4. Doe er de stukjes courgette en broccoli in en bak al roerend gedurende 2 à 4 min. op een hoog vuur.

  5. Schep de groenten uit de pan en bak er de runderreepjes in (niet allemaal tegelijkertijd, zodat ze goed kunnen bakken). Heel even bakken aan alle kanten volstaat.

  6. Doe alle groenten opnieuw in de pan en voeg er de tomatenreepjes en de maïs aan toe.

  7. Meng goed en laat al roerend nog even doorwarmen.

  8. Dien onmiddellijk op met rijst.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij de broccoli in kleine roosjes en de tomaat in reepjes.

  2. Snij de courgette in de lengte in twee en vervolgens in schijfjes van enkele mm dik.

  3. Verhit de olijfolie in de wok of in een hoge braadpan.

  4. Doe er de stukjes courgette en broccoli in en bak al roerend gedurende 2 à 4 min. op een hoog vuur.

  5. Schep de groenten uit de pan en bak er de runderreepjes in (niet allemaal tegelijkertijd, zodat ze goed kunnen bakken). Heel even bakken aan alle kanten volstaat.

  6. Doe alle groenten opnieuw in de pan en voeg er de tomatenreepjes en de maïs aan toe.

  7. Meng goed en laat al roerend nog even doorwarmen.

  8. Dien onmiddellijk op met rijst.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 305 kcal
Vet 10.5 g
Koolhydraat 5.3 g
Eiwit 40 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Cabernet Sauvignon Las Casas del Toqui Chili Wijn Château Haut Rozier A.C. Côtes de Francs

Bekijk het recept digitaal