- Bewaar

- Bewaar
Runderreepjes met kleurige wokgroenten
Onze drankensuggesties
Wijn Shiraz-Cabernet Sauvignon Hardys Australië Wijn El Coto Crianza D.O.C. Rioja Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg 2 eetl. zonnebloemolie toe. Doe er de diepgevroren wokgroenten in en roerbak 5 à 7 min. Haal uit de wok.
-
Roerbak de runderreepjes gedurende 3 à 4 min.
-
Kruid met zwarte peper en zout en werk af met 1 eetl. sherry en 2 eetl. wokolie.
-
Voeg de wokgroenten opnieuw toe en laat nog even goed doorwarmen.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op met rijst of noedels.
Onze drankensuggesties
Wijn Shiraz-Cabernet Sauvignon Hardys Australië Wijn El Coto Crianza D.O.C. Rioja Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg 2 eetl. zonnebloemolie toe. Doe er de diepgevroren wokgroenten in en roerbak 5 à 7 min. Haal uit de wok.
-
Roerbak de runderreepjes gedurende 3 à 4 min.
-
Kruid met zwarte peper en zout en werk af met 1 eetl. sherry en 2 eetl. wokolie.
-
Voeg de wokgroenten opnieuw toe en laat nog even goed doorwarmen.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op met rijst of noedels.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Shiraz-Cabernet Sauvignon Hardys Australië Wijn El Coto Crianza D.O.C. Rioja Spanje