Runderreepjes met kleurige wokgroenten
Runderreepjes met kleurige wokgroenten

Runderreepjes met kleurige wokgroenten

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 414 kcal
Vet 16.8 g
Koolhydraat 11.9 g
Eiwit 44.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verhit de wok en voeg 2 eetl. zonnebloemolie toe. Doe er de diepgevroren wokgroenten in en roerbak 5 à 7 min. Haal uit de wok.

  3. Roerbak de runderreepjes gedurende 3 à 4 min.

  4. Kruid met zwarte peper en zout en werk af met 1 eetl. sherry en 2 eetl. wokolie.

  5. Voeg de wokgroenten opnieuw toe en laat nog even goed doorwarmen.

  6. Afwerking:
  7. Dien onmiddellijk op met rijst of noedels.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verhit de wok en voeg 2 eetl. zonnebloemolie toe. Doe er de diepgevroren wokgroenten in en roerbak 5 à 7 min. Haal uit de wok.

  3. Roerbak de runderreepjes gedurende 3 à 4 min.

  4. Kruid met zwarte peper en zout en werk af met 1 eetl. sherry en 2 eetl. wokolie.

  5. Voeg de wokgroenten opnieuw toe en laat nog even goed doorwarmen.

  6. Afwerking:
  7. Dien onmiddellijk op met rijst of noedels.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 414 kcal
Vet 16.8 g
Koolhydraat 11.9 g
Eiwit 44.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Shiraz-Cabernet Sauvignon Hardys Australië Wijn El Coto Crianza D.O.C. Rioja Spanje

Bekijk het recept digitaal