- Bewaar

- Bewaar
Rundersalade met avocado
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het vlees in flinterdunne plakjes.
-
Snij de avocado in blokjes en besprenkel met citroensap. Snij de feta in blokjes.
-
Laat de halfgedroogde kerstomaten uitlekken, op 1 eetl. olie na.
-
Rits de tijmblaadjes van de takjes.
-
Zet alle ingrediënten op tafel.
-
Bereiding:
-
Verdeel de avocadoblokjes en de rucola over de borden en besprenkel met balsamicoazijn.
-
Verhit de olijfolie in de wok en roerbak het rundvlees met de tijm gedurende 30 sec. (laat 1 min. langer bakken als u houdt van goed doorbakken vlees).
-
Voeg de tomaatjes en feta toe, wok gedurende 30 sec. en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de bereiding over de avocado en rucola en geef er knapperig stokbrood, lookbroodjes of focaccia bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het vlees in flinterdunne plakjes.
-
Snij de avocado in blokjes en besprenkel met citroensap. Snij de feta in blokjes.
-
Laat de halfgedroogde kerstomaten uitlekken, op 1 eetl. olie na.
-
Rits de tijmblaadjes van de takjes.
-
Zet alle ingrediënten op tafel.
-
Bereiding:
-
Verdeel de avocadoblokjes en de rucola over de borden en besprenkel met balsamicoazijn.
-
Verhit de olijfolie in de wok en roerbak het rundvlees met de tijm gedurende 30 sec. (laat 1 min. langer bakken als u houdt van goed doorbakken vlees).
-
Voeg de tomaatjes en feta toe, wok gedurende 30 sec. en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de bereiding over de avocado en rucola en geef er knapperig stokbrood, lookbroodjes of focaccia bij.