Rundersalade met avocado
Rundersalade met avocado

Rundersalade met avocado

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 492 kcal
Vet 35.1 g
Koolhydraat 5.1 g
Eiwit 39.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij het vlees in flinterdunne plakjes.

  3. Snij de avocado in blokjes en besprenkel met citroensap. Snij de feta in blokjes.

  4. Laat de halfgedroogde kerstomaten uitlekken, op 1 eetl. olie na.

  5. Rits de tijmblaadjes van de takjes.

  6. Zet alle ingrediënten op tafel.

  7. Bereiding:
  8. Verdeel de avocadoblokjes en de rucola over de borden en besprenkel met balsamicoazijn.

  9. Verhit de olijfolie in de wok en roerbak het rundvlees met de tijm gedurende 30 sec. (laat 1 min. langer bakken als u houdt van goed doorbakken vlees).

  10. Voeg de tomaatjes en feta toe, wok gedurende 30 sec. en kruid met peper en zout.

  11. Afwerking:
  12. Verdeel de bereiding over de avocado en rucola en geef er knapperig stokbrood, lookbroodjes of focaccia bij.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij het vlees in flinterdunne plakjes.

  3. Snij de avocado in blokjes en besprenkel met citroensap. Snij de feta in blokjes.

  4. Laat de halfgedroogde kerstomaten uitlekken, op 1 eetl. olie na.

  5. Rits de tijmblaadjes van de takjes.

  6. Zet alle ingrediënten op tafel.

  7. Bereiding:
  8. Verdeel de avocadoblokjes en de rucola over de borden en besprenkel met balsamicoazijn.

  9. Verhit de olijfolie in de wok en roerbak het rundvlees met de tijm gedurende 30 sec. (laat 1 min. langer bakken als u houdt van goed doorbakken vlees).

  10. Voeg de tomaatjes en feta toe, wok gedurende 30 sec. en kruid met peper en zout.

  11. Afwerking:
  12. Verdeel de bereiding over de avocado en rucola en geef er knapperig stokbrood, lookbroodjes of focaccia bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 492 kcal
Vet 35.1 g
Koolhydraat 5.1 g
Eiwit 39.2 g

Bekijk het recept digitaal