- Bewaar

- Bewaar
Runderstoofpotje
Onze drankensuggesties
Wijn Baron d'Ardeuil A.C. Buzet
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de uien in fijne ringen en het knoflook in fijne schijfjes (verwijder de kiem uit het knoflook).
-
Laat diepvriesvlees oppervlakkig ontdooien.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter samen met de olijfolie in een grote kookpot en bak het runderstoofvlees langs alle kanten goudbruin. Voeg de spekreepjes toe en kruid naar smaak met peper en zout.
-
Voeg de uiringen en de knoflookschijfjes toe. Bestrooi met de bloem en meng alles goed door elkaar.
-
Overgiet met de witte wijn en de vleesbouillon. Kruid met het blaadje laurier, de kaneel en de nootmuskaat. Laat op een zacht vuur gedurende 2 u. sudderen.
-
Afwerking:
-
Serveer met puree `Soubise'
Onze drankensuggesties
Wijn Baron d'Ardeuil A.C. Buzet
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de uien in fijne ringen en het knoflook in fijne schijfjes (verwijder de kiem uit het knoflook).
-
Laat diepvriesvlees oppervlakkig ontdooien.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter samen met de olijfolie in een grote kookpot en bak het runderstoofvlees langs alle kanten goudbruin. Voeg de spekreepjes toe en kruid naar smaak met peper en zout.
-
Voeg de uiringen en de knoflookschijfjes toe. Bestrooi met de bloem en meng alles goed door elkaar.
-
Overgiet met de witte wijn en de vleesbouillon. Kruid met het blaadje laurier, de kaneel en de nootmuskaat. Laat op een zacht vuur gedurende 2 u. sudderen.
-
Afwerking:
-
Serveer met puree `Soubise'
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Baron d'Ardeuil A.C. Buzet