- Bewaar

- Bewaar
Runderstoofvlees met spruitjes
Onze drankensuggesties
Bier Martha Guilty Pleasure Fruitbier Wijn Campo Viejo Reserva D.O.C. Rioja - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Haal de stukken runderstoofvlees door de bloem en schud de overtollige bloem eraf.
-
Schil de wortelen en verwijder het loof. Laat nog cm van het groen aan de wortel.
-
Was de ongeschilde aardappelen grondig en snij in 2.
-
Snipper de ui fijn.
-
Hak de spinazie grof.
-
Los de runderbouillon op in 1 L heet water.
-
Bereiding:
-
Verhit de boter in een grote kookpot met een dikke bodem en bak het vlees aan alle kanten goudbruin.
-
Kruid met peper en zout en voeg de ui toe.
-
Voeg de mosterd, de jeneverbessen, de laurierblaadjes, het fijngesneden knoflook en de tijm toe. Giet er de runderbouillon bij. Dek af en laat 1 u. afgedekt stoven.
-
Voeg de diepgevroren spruiten, de wortelen en de aardappelen toe. Laat nog 20 min. stoven. Voeg eventueel nog wat bouillon toe.
-
Meng er de laatste minuut de babyspinazie onder en kruid met peper en zout.
U kan het stoofvlees ook zonder de aardappelen klaarmaken en met frietjes serveren.
Onze drankensuggesties
Bier Martha Guilty Pleasure Fruitbier Wijn Campo Viejo Reserva D.O.C. Rioja - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Haal de stukken runderstoofvlees door de bloem en schud de overtollige bloem eraf.
-
Schil de wortelen en verwijder het loof. Laat nog cm van het groen aan de wortel.
-
Was de ongeschilde aardappelen grondig en snij in 2.
-
Snipper de ui fijn.
-
Hak de spinazie grof.
-
Los de runderbouillon op in 1 L heet water.
-
Bereiding:
-
Verhit de boter in een grote kookpot met een dikke bodem en bak het vlees aan alle kanten goudbruin.
-
Kruid met peper en zout en voeg de ui toe.
-
Voeg de mosterd, de jeneverbessen, de laurierblaadjes, het fijngesneden knoflook en de tijm toe. Giet er de runderbouillon bij. Dek af en laat 1 u. afgedekt stoven.
-
Voeg de diepgevroren spruiten, de wortelen en de aardappelen toe. Laat nog 20 min. stoven. Voeg eventueel nog wat bouillon toe.
-
Meng er de laatste minuut de babyspinazie onder en kruid met peper en zout.
U kan het stoofvlees ook zonder de aardappelen klaarmaken en met frietjes serveren.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Martha Guilty Pleasure Fruitbier Wijn Campo Viejo Reserva D.O.C. Rioja - Spanje