Runderwok met Chinese kool
Runderwok met Chinese kool

Runderwok met Chinese kool

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 568 kcal
Vet 20.8 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraat 55.2 g
Suiker 3.7 g
Vezel 7 g
Eiwit 36.6 g
Zout 3.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de halve Chinese kool in fijne reepjes.

  4. Snipper de koriander fijn.

  5. Bereiding:
  6. Kook de sobanoedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  7. Verhit intussen de arachideolie in een wok of een grote pan en bak de runderreepjes kort op een hoog vuur.

  8. Voeg de wokgroenten en de Chinese kool toe en roerbak nog 8 à 10 min.

  9. Meng de sobanoedels onder de wokbereiding en laat nog even warm worden. Kruid met peper en zout.

  10. Afwerking:
  11. Serveer in diepe borden en werk af met de fijngesnipperde koriander en de cashewnoten.

Tip

Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding (15 min.) 1 Kook 1 ei 10 min. hard in water. Pel en prak fijn. 2 Snij intussen 100 g Chinese kool fijn en kook 5 min. in water met 25 g sobanoedels. Giet af. 3 Mix de bereiding en meng er 1 koffiel. plantaardige olie en het ei onder.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de halve Chinese kool in fijne reepjes.

  4. Snipper de koriander fijn.

  5. Bereiding:
  6. Kook de sobanoedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  7. Verhit intussen de arachideolie in een wok of een grote pan en bak de runderreepjes kort op een hoog vuur.

  8. Voeg de wokgroenten en de Chinese kool toe en roerbak nog 8 à 10 min.

  9. Meng de sobanoedels onder de wokbereiding en laat nog even warm worden. Kruid met peper en zout.

  10. Afwerking:
  11. Serveer in diepe borden en werk af met de fijngesnipperde koriander en de cashewnoten.

Tip

Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding (15 min.) 1 Kook 1 ei 10 min. hard in water. Pel en prak fijn. 2 Snij intussen 100 g Chinese kool fijn en kook 5 min. in water met 25 g sobanoedels. Giet af. 3 Mix de bereiding en meng er 1 koffiel. plantaardige olie en het ei onder.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 568 kcal
Vet 20.8 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraat 55.2 g
Suiker 3.7 g
Vezel 7 g
Eiwit 36.6 g
Zout 3.7 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Chimay Bruin Donker abdijbier Wijn Casa Mayor Carmenere Old Vines D.O. Colchagua Valley Chili

Bekijk het recept digitaal