- Bewaar

- Bewaar
Runderwok met Chinese kool
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Bruin Donker abdijbier Wijn Casa Mayor Carmenere Old Vines D.O. Colchagua Valley Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de halve Chinese kool in fijne reepjes.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de sobanoedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de arachideolie in een wok of een grote pan en bak de runderreepjes kort op een hoog vuur.
-
Voeg de wokgroenten en de Chinese kool toe en roerbak nog 8 à 10 min.
-
Meng de sobanoedels onder de wokbereiding en laat nog even warm worden. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer in diepe borden en werk af met de fijngesnipperde koriander en de cashewnoten.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding (15 min.) 1 Kook 1 ei 10 min. hard in water. Pel en prak fijn. 2 Snij intussen 100 g Chinese kool fijn en kook 5 min. in water met 25 g sobanoedels. Giet af. 3 Mix de bereiding en meng er 1 koffiel. plantaardige olie en het ei onder.
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Bruin Donker abdijbier Wijn Casa Mayor Carmenere Old Vines D.O. Colchagua Valley Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de halve Chinese kool in fijne reepjes.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de sobanoedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de arachideolie in een wok of een grote pan en bak de runderreepjes kort op een hoog vuur.
-
Voeg de wokgroenten en de Chinese kool toe en roerbak nog 8 à 10 min.
-
Meng de sobanoedels onder de wokbereiding en laat nog even warm worden. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer in diepe borden en werk af met de fijngesnipperde koriander en de cashewnoten.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding (15 min.) 1 Kook 1 ei 10 min. hard in water. Pel en prak fijn. 2 Snij intussen 100 g Chinese kool fijn en kook 5 min. in water met 25 g sobanoedels. Giet af. 3 Mix de bereiding en meng er 1 koffiel. plantaardige olie en het ei onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Bruin Donker abdijbier Wijn Casa Mayor Carmenere Old Vines D.O. Colchagua Valley Chili