- Bewaar

- Bewaar
Runderwok met oosterse toets
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Las Mulas Cabernet Sauvignon Reserva Miguel Torres Central Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de steaks in fijne reepjes van ± 1 bij 5 cm.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Schil en rasp de gember.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij fijn.
-
Snij het vruchtvlees van de mango in blokjes.
-
Hak de koriander grof.
-
Bereiding:
-
Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit 1 eetl. arachideolie in een wok en bak de fijngesnipperde ui, het knoflook en de geraspte gember glazig.
-
Voeg het vlees toe en kruid met peper en zout. Bak ± 2 min. en haal uit de wok.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. arachideolie in de wok en voeg het fijngesneden pepertje, de diepgevroren wokgroenten en de sojasaus toe. Roerbak 4 min.
-
Voeg de mangoblokjes toe en de reepjes steak. Roerbak nog 6 min.
-
Meng er de noedels onder en laat nog even warm worden.
-
Afwerking:
-
Verdeel over de borden en bestrooi met de grofgehakte koriander.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Las Mulas Cabernet Sauvignon Reserva Miguel Torres Central Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de steaks in fijne reepjes van ± 1 bij 5 cm.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Schil en rasp de gember.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij fijn.
-
Snij het vruchtvlees van de mango in blokjes.
-
Hak de koriander grof.
-
Bereiding:
-
Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit 1 eetl. arachideolie in een wok en bak de fijngesnipperde ui, het knoflook en de geraspte gember glazig.
-
Voeg het vlees toe en kruid met peper en zout. Bak ± 2 min. en haal uit de wok.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. arachideolie in de wok en voeg het fijngesneden pepertje, de diepgevroren wokgroenten en de sojasaus toe. Roerbak 4 min.
-
Voeg de mangoblokjes toe en de reepjes steak. Roerbak nog 6 min.
-
Meng er de noedels onder en laat nog even warm worden.
-
Afwerking:
-
Verdeel over de borden en bestrooi met de grofgehakte koriander.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Las Mulas Cabernet Sauvignon Reserva Miguel Torres Central Valley - Chili