Runderwok met oosterse toets
Runderwok met oosterse toets

Runderwok met oosterse toets

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 604 kcal
Vet 8.2 g
Koolhydraat 91.4 g
Eiwit 40.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (20 min.)

  3. Snij de steaks in fijne reepjes van ± 1 bij 5 cm.

  4. Snipper de ui en het knoflook fijn.

  5. Schil en rasp de gember.

  6. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij fijn.

  7. Snij het vruchtvlees van de mango in blokjes.

  8. Hak de koriander grof.

  9. Bereiding:
  10. Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  11. Verhit 1 eetl. arachideolie in een wok en bak de fijngesnipperde ui, het knoflook en de geraspte gember glazig.

  12. Voeg het vlees toe en kruid met peper en zout. Bak ± 2 min. en haal uit de wok.

  13. Verhit opnieuw 1 eetl. arachideolie in de wok en voeg het fijngesneden pepertje, de diepgevroren wokgroenten en de sojasaus toe. Roerbak 4 min.

  14. Voeg de mangoblokjes toe en de reepjes steak. Roerbak nog 6 min.

  15. Meng er de noedels onder en laat nog even warm worden.

  16. Afwerking:
  17. Verdeel over de borden en bestrooi met de grofgehakte koriander.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (20 min.)

  3. Snij de steaks in fijne reepjes van ± 1 bij 5 cm.

  4. Snipper de ui en het knoflook fijn.

  5. Schil en rasp de gember.

  6. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij fijn.

  7. Snij het vruchtvlees van de mango in blokjes.

  8. Hak de koriander grof.

  9. Bereiding:
  10. Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  11. Verhit 1 eetl. arachideolie in een wok en bak de fijngesnipperde ui, het knoflook en de geraspte gember glazig.

  12. Voeg het vlees toe en kruid met peper en zout. Bak ± 2 min. en haal uit de wok.

  13. Verhit opnieuw 1 eetl. arachideolie in de wok en voeg het fijngesneden pepertje, de diepgevroren wokgroenten en de sojasaus toe. Roerbak 4 min.

  14. Voeg de mangoblokjes toe en de reepjes steak. Roerbak nog 6 min.

  15. Meng er de noedels onder en laat nog even warm worden.

  16. Afwerking:
  17. Verdeel over de borden en bestrooi met de grofgehakte koriander.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 604 kcal
Vet 8.2 g
Koolhydraat 91.4 g
Eiwit 40.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Las Mulas Cabernet Sauvignon Reserva Miguel Torres Central Valley - Chili

Bekijk het recept digitaal