- Bewaar

- Bewaar
Runderwok met witloof en oesterzwammen
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Terrefort A.O.P. Buzet
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in stukjes van 2 à 3 cm.
-
Scheur de oesterzwammen in repen.
-
Hak de noten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Bereiding:
-
Kook de Griekse pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een wok en bak de runderreepjes 3 à 5 min. in kleine porties. Haal uit de wok en zet opzij.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in dezelfde wok en roerbak het witloof en de oesterzwammen 5 min. Kruid met peper en zout. Meng er de runderreepjes opnieuw onder en laat nog even opwarmen.
-
Afwerking:
-
Serveer de wok met de Griekse pasta en bestrooi met de grofgehakte noten.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 4 maand Bereiding (25 min.) 1 Verwijder de harde kern uit 100 g witloof en snipper fijn. 2 Kook 30 Griekse pasta in een bodempje water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 5 min. het witloof toe. 3 Mix fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Terrefort A.O.P. Buzet
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in stukjes van 2 à 3 cm.
-
Scheur de oesterzwammen in repen.
-
Hak de noten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Bereiding:
-
Kook de Griekse pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een wok en bak de runderreepjes 3 à 5 min. in kleine porties. Haal uit de wok en zet opzij.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in dezelfde wok en roerbak het witloof en de oesterzwammen 5 min. Kruid met peper en zout. Meng er de runderreepjes opnieuw onder en laat nog even opwarmen.
-
Afwerking:
-
Serveer de wok met de Griekse pasta en bestrooi met de grofgehakte noten.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 4 maand Bereiding (25 min.) 1 Verwijder de harde kern uit 100 g witloof en snipper fijn. 2 Kook 30 Griekse pasta in een bodempje water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 5 min. het witloof toe. 3 Mix fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Terrefort A.O.P. Buzet