- Bewaar

- Bewaar
Sabayon royal
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(2 min.)
-
Verdeel de bessen over 4 hoge glazen.
-
Bereiding:
-
Breng water aan de kook in een pannetje.
-
Klop ondertussen de eidooiers met de suiker en de champagne in een kom.
-
Plaats de kom in het pannetje met water (bain-marie) en klop stevig in een achtvorm gedurende 5 à 7 min., tot u een schuimige massa krijgt. Neem de kom van de pan en blijf nog wat kloppen tot de massa minder warm is.
-
Giet de sabayon over de bessen en verkruimel er telkens 1 madeirakoekje over. Versier met een blaadje munt.
U kan ook een bolletje vanille-ijs op het fruit leggen voor u er de sabayon over giet.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(2 min.)
-
Verdeel de bessen over 4 hoge glazen.
-
Bereiding:
-
Breng water aan de kook in een pannetje.
-
Klop ondertussen de eidooiers met de suiker en de champagne in een kom.
-
Plaats de kom in het pannetje met water (bain-marie) en klop stevig in een achtvorm gedurende 5 à 7 min., tot u een schuimige massa krijgt. Neem de kom van de pan en blijf nog wat kloppen tot de massa minder warm is.
-
Giet de sabayon over de bessen en verkruimel er telkens 1 madeirakoekje over. Versier met een blaadje munt.
U kan ook een bolletje vanille-ijs op het fruit leggen voor u er de sabayon over giet.