- Bewaar
- Bewaar
Sabayon van fruitbier met ananas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hou 4 kleine muntblaadjes opzij en snipper de rest fijn.
-
Snij het vruchtvlees van de ananas in kleine blokjes en meng ze met de suiker en de fijngesnipperde munt. Zet koel weg.
-
Bereiding:
-
Doe de eidooiers, de bloemsuiker en het bier in een steelpan. Klop stevig onder elkaar.
-
Verwarm het mengsel al kloppend 10 à 15 min. au bain-marie (plaats de pan in een kookpot met heet water), tot u een luchtige en schuimige sabayon hebt.
-
Afwerking:
-
Verdeel de ananasblokjes over glazen en werk af met een bolletje roomijs Vanilla-Cherry-Kasteel Rouge. Giet er de sabayon over en versier met een blaadje munt.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hou 4 kleine muntblaadjes opzij en snipper de rest fijn.
-
Snij het vruchtvlees van de ananas in kleine blokjes en meng ze met de suiker en de fijngesnipperde munt. Zet koel weg.
-
Bereiding:
-
Doe de eidooiers, de bloemsuiker en het bier in een steelpan. Klop stevig onder elkaar.
-
Verwarm het mengsel al kloppend 10 à 15 min. au bain-marie (plaats de pan in een kookpot met heet water), tot u een luchtige en schuimige sabayon hebt.
-
Afwerking:
-
Verdeel de ananasblokjes over glazen en werk af met een bolletje roomijs Vanilla-Cherry-Kasteel Rouge. Giet er de sabayon over en versier met een blaadje munt.