Salade geitenkaas met walnoot en honing-mosterdvinaigrette
Salade geitenkaas met walnoot en honing-mosterdvinaigrette

Salade geitenkaas met walnoot en honing-mosterdvinaigrette

15 min.
Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bak de varkensreepjes een paar minuten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  2. Hak intussen de salade en walnootpitten grof. Snij de vijgen en de avocado in 4.

  3. Meng de salade met de varkensreepjes, de uitgelekte druiven, de gehakte walnoten en de partjes avocado en vijg. Verkruimel er de geitenkaas over.

  4. Meng voor de vinaigrette de honing met de mosterd, het wittewijnazijn, de olijfolie, peper en zout. Besprenkel er de salade mee.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bak de varkensreepjes een paar minuten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  2. Hak intussen de salade en walnootpitten grof. Snij de vijgen en de avocado in 4.

  3. Meng de salade met de varkensreepjes, de uitgelekte druiven, de gehakte walnoten en de partjes avocado en vijg. Verkruimel er de geitenkaas over.

  4. Meng voor de vinaigrette de honing met de mosterd, het wittewijnazijn, de olijfolie, peper en zout. Besprenkel er de salade mee.

Bekijk het recept digitaal