- Bewaar

- Bewaar
Salade met gegrilde groenten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de aubergines en de courgettes in lange repen van 0,5 à 1 cm dik.
-
Strijk in met olie uit de bokaal van de fetablokjes.
-
Halveer de kerstomaatjes.
-
Bereiding:
-
Meng de salademix met de olijven, de halve kerstomaatjes en de kaasblokjes.
-
Meng er naar smaak nog wat olie uit de bokaal van de kaasblokjes door.
-
Schik op een grote schaal en besprenkel naar smaak met enkele druppels balsamicoazijn.
-
Bak de schijven courgette en aubergine op een matig hete grill gedurende 1 à 2 min. aan elke kant. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schik de gebakken groenten op de salade. Lekker bij vlees- of visgrillades.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de aubergines en de courgettes in lange repen van 0,5 à 1 cm dik.
-
Strijk in met olie uit de bokaal van de fetablokjes.
-
Halveer de kerstomaatjes.
-
Bereiding:
-
Meng de salademix met de olijven, de halve kerstomaatjes en de kaasblokjes.
-
Meng er naar smaak nog wat olie uit de bokaal van de kaasblokjes door.
-
Schik op een grote schaal en besprenkel naar smaak met enkele druppels balsamicoazijn.
-
Bak de schijven courgette en aubergine op een matig hete grill gedurende 1 à 2 min. aan elke kant. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schik de gebakken groenten op de salade. Lekker bij vlees- of visgrillades.